MALATYA DEV ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 11:16, Güncelleme: 16.10.2020 - 11:16
 

MALATYA DEV ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Malatya AK Parti Teşkilatı; birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı İl Kongresine hazırlanıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongrelerine bizzat kendisinin de iştirak edeceğini açıklamasının ardından AK kadrolarda bayram havası yaşanırken, teşkilatlar da hazırlıklarına şimdiden başladı. İlk olarak bu hafta sonu Şırnak'ta vatandaşlarla buluşacak olan Başkan Erdoğan'ın bir diğer duraklarından Malatya'da da teşkilatlar bir araya gelerek büyük buluşma öncesi istişarelerde bulundu. AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki en önemli adreslerinden Malatya'da AK Parti İl Başkanı İhsan Koca önderliğinde bir araya gelen parti yönetimi Haftalık Olağan İl Yönetimi Kurulu Toplantısında kongre öncesi hazırlıkları da değerlendirdi. 25 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek AK Parti Malatya 7. Olağan İl Kongresi için tüm parti kademeleri arasında görev dağılımı yapılırken, ilçelerden ve çevre illerden de yoğun katılımın sağlanmasının hedeflendiği ele alındı. AK KADINLAR DA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI Malatya parti kademelerinin her bölümünde olduğu gibi Kadın Kollarında da hazırlıklar ele alındı. AK Parti Malatya Genişletilmiş Kadın Kolları Toplantısında bir araya gelen AK Kadınlar, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek dev buluşmaya tüm kadınları davet etme kararı aldı. Büyük bir coşkuyla geçecek kongrede gerekli tüm detayları ele alın AK Kadınlar, bir kez daha kongre için davet çağrısını yineledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Malatya AK Parti Teşkilatı; birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı İl Kongresine hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongrelerine bizzat kendisinin de iştirak edeceğini açıklamasının ardından AK kadrolarda bayram havası yaşanırken, teşkilatlar da hazırlıklarına şimdiden başladı. İlk olarak bu hafta sonu Şırnak'ta vatandaşlarla buluşacak olan Başkan Erdoğan'ın bir diğer duraklarından Malatya'da da teşkilatlar bir araya gelerek büyük buluşma öncesi istişarelerde bulundu.

AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki en önemli adreslerinden Malatya'da AK Parti İl Başkanı İhsan Koca önderliğinde bir araya gelen parti yönetimi Haftalık Olağan İl Yönetimi Kurulu Toplantısında kongre öncesi hazırlıkları da değerlendirdi. 25 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek AK Parti Malatya 7. Olağan İl Kongresi için tüm parti kademeleri arasında görev dağılımı yapılırken, ilçelerden ve çevre illerden de yoğun katılımın sağlanmasının hedeflendiği ele alındı.

AK KADINLAR DA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Malatya parti kademelerinin her bölümünde olduğu gibi Kadın Kollarında da hazırlıklar ele alındı. AK Parti Malatya Genişletilmiş Kadın Kolları Toplantısında bir araya gelen AK Kadınlar, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek dev buluşmaya tüm kadınları davet etme kararı aldı. Büyük bir coşkuyla geçecek kongrede gerekli tüm detayları ele alın AK Kadınlar, bir kez daha kongre için davet çağrısını yineledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.