MAKAM DEĞİL GEVAŞLILARIN EVİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2022 - 02:12, Güncelleme: 06.06.2022 - 02:12

MAKAM DEĞİL GEVAŞLILARIN EVİ

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Sezer bu kez Barışık Mahallesi sakinlerini ağırlayarak talep ve önerilerini dinledi.
Gevaş'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı ıra gönül belediyeciliği ile de Doğu Anadolu'da örnek isim olarak gösterilen Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, bu yöndeki tutumunu sürdürüyor. Makamını halkın evi olarak tanımlayan Başkan Sezer son olarak Barışık Mahallesi sakinlerini ağırladı. Kurumsal çalışmaları mahalleliye aktararak talep ve önerileri dinleyen Başkan Sezer yaptığı değerlendirmesinde "Barışık Mahallemizin sakinleriyle, Mahallemizin sıkıntılarını konuştuk. Her bir sıkıntıyla alakalı Belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Kendilerinin şimdiye kadar yaptığımız hizmetlerle alakalı teşekkürleri için her birine şükranlarımı sunuyorum" dedi. Barışık Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer'e teşekkür etti.