KURUMSAL İLETİŞİMDE ÇERMİK FARKI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 21:17, Güncelleme: 13.08.2020 - 21:17

KURUMSAL İLETİŞİMDE ÇERMİK FARKI

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, göreve atanan Kaymakam Ramazan Polat'ı ağırladı.
Belediye çalışmalarını vatandaşların talep ve öneriler üzerine yoğunlaştırmayı tercih ederek Gönül Belediyeciliğinin Diyarbakır'daki örnek adresi haline gelen Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazetede Yayımlanan genelge ile Çermik Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Ramazan Polat'ı ağırladı. Görüşmede Çermik genelinde devam eden çalışmaları aktaran Başkan Karamehmetoğlu, hizmetlerin vatandaşlara en iyi şekilde yansıması için kurumlar arası iletişime her zaman önem verdiklerini söyledi. Başkan Karamehmetoğlu ayrıca Kaymakam Polat'a görevlerinde başarılar dilerken, yerel yönetimler olarak her zaman devletin yanında olduklarını da sözlerine ekledi. Kaymakam Polat ise Çermik halkına her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)