Kurumlar Arası İletişime Başkan Şeylan Örneği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 10:56, Güncelleme: 14.01.2021 - 10:56
 

Kurumlar Arası İletişime Başkan Şeylan Örneği

​​​​​​​Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'ı ziyaret ederek kurumlar arası iletişime örnek olmayı sürdürüyor.
Van Çatak'ta başarılı belediyecilik uygulamaları ile vatandaş memnuniyetinin arttığı isim olan Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan kurumlar arası iletişime de öncelik veriyor. İlçesinin gelişmesi için her türlü girişimlerini sürdüren ve Van'ın tüm ilçelerini ortak paydada buluşarak vatandaş odaklı hizmet anlayışının örneği olan Başkan Abdurrahman Şeylan son olarak Edremit Belediye Başkanı İSmail Say'ı makamında ziyaret etti. Belediyeler arası işbirliği ve ortak projelerin yürütülmesi konularında istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette 2021 yılına dair güzel gelişmelerin yaşanacağı sinyali verildi. Ortak çalışma prensibi ile daha hızlı ilerlemenin kaydedileceği görüşmenin ardından Başkan Şeylan günün anısına Başkan Say'a Şehzade Kelebeğinin bulunduğu tabloyu hediye etti. Başkan Şeylan Çatak'ın gelişmesine katkı sağlayacak bu tür girişimlerine süreç içerisinde devam edeceğini de sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'ı ziyaret ederek kurumlar arası iletişime örnek olmayı sürdürüyor.

Van Çatak'ta başarılı belediyecilik uygulamaları ile vatandaş memnuniyetinin arttığı isim olan Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan kurumlar arası iletişime de öncelik veriyor. İlçesinin gelişmesi için her türlü girişimlerini sürdüren ve Van'ın tüm ilçelerini ortak paydada buluşarak vatandaş odaklı hizmet anlayışının örneği olan Başkan Abdurrahman Şeylan son olarak Edremit Belediye Başkanı İSmail Say'ı makamında ziyaret etti. Belediyeler arası işbirliği ve ortak projelerin yürütülmesi konularında istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette 2021 yılına dair güzel gelişmelerin yaşanacağı sinyali verildi. Ortak çalışma prensibi ile daha hızlı ilerlemenin kaydedileceği görüşmenin ardından Başkan Şeylan günün anısına Başkan Say'a Şehzade Kelebeğinin bulunduğu tabloyu hediye etti.

Başkan Şeylan Çatak'ın gelişmesine katkı sağlayacak bu tür girişimlerine süreç içerisinde devam edeceğini de sözlerine ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.