KURTULMUŞ'TAN AKDENİZ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 23:25, Güncelleme: 11.08.2020 - 23:25
 

KURTULMUŞ'TAN AKDENİZ MESAJI

​​​​​​​AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Akdeniz'deki gelişmelere Türkiye'nin hiç bir zaman kayıtsız kalmayacağını belirtti.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Kurtulmuş, paylaşımında şunları kaydetti: "Türkiye, Akdeniz'de eski sömürgecilerin çizmek istediği hudutları kabul etmiyor ve etmeyecek. Akdeniz, ganimetlerin paylaşıldığı bir huzursuzluk denizi değil, hukukun ve barışın hakim olduğu bir deniz olacaktır. Türkiye, Mavi Vatan'dan vazgeçmez." (Kaynak: www.akparti.org.tr)
​​​​​​​AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Akdeniz'deki gelişmelere Türkiye'nin hiç bir zaman kayıtsız kalmayacağını belirtti.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Kurtulmuş, paylaşımında şunları kaydetti: "Türkiye, Akdeniz'de eski sömürgecilerin çizmek istediği hudutları kabul etmiyor ve etmeyecek. Akdeniz, ganimetlerin paylaşıldığı bir huzursuzluk denizi değil, hukukun ve barışın hakim olduğu bir deniz olacaktır. Türkiye, Mavi Vatan'dan vazgeçmez."

(Kaynak: www.akparti.org.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.