KURTULMUŞ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 15:54, Güncelleme: 07.09.2020 - 15:54
 

KURTULMUŞ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

​​​​​​​AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Michel gibilerine hatırlatırız, hadlerini bilsinler. Türkiye, ne sopa ile korkutulacak ne de havuçla kandırılacak bir ülkedir" dedi.
Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından paylaşım yaptı. Kurtulmuş, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel'in açıklamalarına ilişkin, "Michel gibilerine hatırlatırız, hadlerini bilsinler. Türkiye, ne sopayla korkutulacak ne de havuçla kandırılacak bir ülkedir." ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye'ye karşı havuç-sopa yöntemine başvuracaklarını söylemiş. Michel gibilerine hatırlatırız, hadlerini bilsinler. Türkiye, ne sopayla korkutulacak ne de havuçla kandırılacak bir ülkedir." (Kaynak: www.akparti.org.tr)
​​​​​​​AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "Michel gibilerine hatırlatırız, hadlerini bilsinler. Türkiye, ne sopa ile korkutulacak ne de havuçla kandırılacak bir ülkedir" dedi.

Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından paylaşım yaptı. Kurtulmuş, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel'in açıklamalarına ilişkin, "Michel gibilerine hatırlatırız, hadlerini bilsinler. Türkiye, ne sopayla korkutulacak ne de havuçla kandırılacak bir ülkedir." ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş, yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye'ye karşı havuç-sopa yöntemine başvuracaklarını söylemiş. Michel gibilerine hatırlatırız, hadlerini bilsinler. Türkiye, ne sopayla korkutulacak ne de havuçla kandırılacak bir ülkedir."

(Kaynak: www.akparti.org.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.