KOVANCILAR BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 13:06, Güncelleme: 17.09.2020 - 13:06
 

KOVANCILAR BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Elazığ Kovancılar Belediyesi, yaz dönemi sonuna doğru halkın talep ve önerilerini ön planda tutarak mahalle ve caddelerde asfaltlama çalışmalarına devam etti.
Hacı Akpınar Başkanlığındaki Kovancılar Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Vatandaşlardan talep talepler üzerine ilçe genelinde uygulamalarını sürdüren Kovancılar Belediyesi ekipleri, bu hafta da Sağlık Caddesinde ve sokaklarında çalışmalarına devam etti. Yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında programlı bir şekilde belirlenen güzergahlarda sıcak asfalt dökme işlemleri gerçekleştiren Belediye ekipleri, uygulamaları ile vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Hacı Akpınar'ın da birebir takip ettiği çalışmalar ilçe genelinde devam ederken, Kovancı halkı kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Akpınar'a ve ekibine teşekkür etti. Uygulamalarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Akpınar, "Sağlık Caddemizde ve sokaklarımızda altyapı çalışmalarını tamamladığımız yol yapım çalışmalarımızın 1’inci etabı binder serim çalışmalarını ve yeniden dizayn ettiğimiz kaldırım çalışmalarımızı yerinde inceledik. Cadde ve sokaklarımız yeni yüzüne kavuşturuyoruz. Daha modern bir Kovancılar için çalışıyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Elazığ Kovancılar Belediyesi, yaz dönemi sonuna doğru halkın talep ve önerilerini ön planda tutarak mahalle ve caddelerde asfaltlama çalışmalarına devam etti.

Hacı Akpınar Başkanlığındaki Kovancılar Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Vatandaşlardan talep talepler üzerine ilçe genelinde uygulamalarını sürdüren Kovancılar Belediyesi ekipleri, bu hafta da Sağlık Caddesinde ve sokaklarında çalışmalarına devam etti. Yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında programlı bir şekilde belirlenen güzergahlarda sıcak asfalt dökme işlemleri gerçekleştiren Belediye ekipleri, uygulamaları ile vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Hacı Akpınar'ın da birebir takip ettiği çalışmalar ilçe genelinde devam ederken, Kovancı halkı kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Akpınar'a ve ekibine teşekkür etti.

Uygulamalarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Akpınar, "Sağlık Caddemizde ve sokaklarımızda altyapı çalışmalarını tamamladığımız yol yapım çalışmalarımızın 1’inci etabı binder serim çalışmalarını ve yeniden dizayn ettiğimiz kaldırım çalışmalarımızı yerinde inceledik. Cadde ve sokaklarımız yeni yüzüne kavuşturuyoruz. Daha modern bir Kovancılar için çalışıyoruz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.