Kovancılar Belediyesi'nde sıkı çalışma dönemi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 14:40, Güncelleme: 25.08.2020 - 14:40
 

Kovancılar Belediyesi'nde sıkı çalışma dönemi

​​​​​​​Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, yol yapım çalışmalarını denetledi.
Elazığ Kovancılar Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri Başkan Hacı Akpınar'ın talimatlarıyla Bağlar Mahallesindeki yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Kovancılar Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki aylarda benzer çalışmaların diğer bölgelerde de yapılacağını belirtti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Kovancılar mahallesi sakinleri belediye tarafından sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hacı Akpınar'a ve tüm ekibine teşekkür etti. Devam eden çalışmaları inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Başkan Akpınar ise "Yunus Emre Bulvarımızda yapımına başladığımız,BSK asfalt yol yapım,alt yapı çalışmalarını yerinde inceledik. Daha modern bir Kovancılar için, daha yaşanabilir bir Kovancılar için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, yol yapım çalışmalarını denetledi.

Elazığ Kovancılar Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri Başkan Hacı Akpınar'ın talimatlarıyla Bağlar Mahallesindeki yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Kovancılar Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki aylarda benzer çalışmaların diğer bölgelerde de yapılacağını belirtti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Kovancılar mahallesi sakinleri belediye tarafından sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hacı Akpınar'a ve tüm ekibine teşekkür etti.

Devam eden çalışmaları inceleyerek ekiplerden bilgiler alan Başkan Akpınar ise "Yunus Emre Bulvarımızda yapımına başladığımız,BSK asfalt yol yapım,alt yapı çalışmalarını yerinde inceledik. Daha modern bir Kovancılar için, daha yaşanabilir bir Kovancılar için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.