KÖSEOĞLU'NDAN BOZOVA'YA TAM NOT

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2022 - 19:04, Güncelleme: 12.01.2022 - 19:04
 

KÖSEOĞLU'NDAN BOZOVA'YA TAM NOT

​​​​​​​Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu'nu ağırladı.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Bozova'da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. Seçim dönemindeki vaatlerini birer birer gerçekleştirerek Bozova'daki değişimin mimarı haline gelen Başkan Suphi Aksoy'un ağırladığı Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, kurum ziyaretinde ilk olarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Şanlıurfa AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı M. Selim Polatkan ile AK parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci'nin eşlik ettiği ziyarete Belediye Meclis Üyeleri de katılım gösterdi. Ziyaretin ardından Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Belediyeciliği ile merkez ve tüm kırsal bölgelerin en iyi hizmetlerle buluştuğunu belirterek bu adreslere en gözel örneğin Bozova olduğunu dile getirdi.
​​​​​​​Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu'nu ağırladı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Bozova'da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. Seçim dönemindeki vaatlerini birer birer gerçekleştirerek Bozova'daki değişimin mimarı haline gelen Başkan Suphi Aksoy'un ağırladığı Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, kurum ziyaretinde ilk olarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Şanlıurfa AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı M. Selim Polatkan ile AK parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci'nin eşlik ettiği ziyarete Belediye Meclis Üyeleri de katılım gösterdi.

Ziyaretin ardından Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Belediyeciliği ile merkez ve tüm kırsal bölgelerin en iyi hizmetlerle buluştuğunu belirterek bu adreslere en gözel örneğin Bozova olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.