KORONAVİRÜSTEN YAŞAMINI YİTİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 10:19, Güncelleme: 03.09.2020 - 10:19
 

KORONAVİRÜSTEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu'nun eşi Saadet Karamehmetoğlu koronavirüsten dolayı yaşamını yitirdi.
Bir süredir koronavirüs tedavisi sürecindeki Diyarbakır'ın Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu'nun eşi Saadet Karamehmetoğlu yaşamını yitirdi. 10 çocuk annesi eşi Saadet Karamehmetoğlu, bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Karamehmetoğlu, dün sabah saatlerinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay Çermik'te büyük üzüntü ile karşılandı. Bizler de AK Belediyeler Medya Ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet Karamehmetoğlu ve tüm Çermik halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. (www.akbelediyeler.com)
Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu'nun eşi Saadet Karamehmetoğlu koronavirüsten dolayı yaşamını yitirdi.

Bir süredir koronavirüs tedavisi sürecindeki Diyarbakır'ın Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu'nun eşi Saadet Karamehmetoğlu yaşamını yitirdi. 10 çocuk annesi eşi Saadet Karamehmetoğlu, bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Karamehmetoğlu, dün sabah saatlerinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay Çermik'te büyük üzüntü ile karşılandı.

Bizler de AK Belediyeler Medya Ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet Karamehmetoğlu ve tüm Çermik halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.