KOCAELİ'NDE O SORUN DA ÇÖZÜME KAVUŞTU

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2020 - 14:51, Güncelleme: 14.11.2020 - 14:51
 

KOCAELİ'NDE O SORUN DA ÇÖZÜME KAVUŞTU

​​​​​​​Kocaeli'nde Başkan Büyükakın, 42 Evler Mahallesindeki tapu sorunun çözümünde önemli bir adımın atıldığını açıkladı.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığını açıkladı. 42 Evler sakinleriyle bir araya gelen Başkan Büyükakın, burada yapılan düzenlemeyle alakalı vatandaşlara bilgi aktardı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’inde hazır bulunduğu birliktelikte Başkan Büyükakın, Salim Dervişoğlu Caddesi ile Kâhya Kadın Caddeleri arasında kalan alanda bulunan Park Alanı nedeniyle yaşanan sıkıntının giderilmesi için çok önemli bir adım atıldığını dile getirdi.   1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI 42 Evler Mahallesinde ki Salim Dervişoğlu Caddesi ile Kâhya Kadın Caddeleri arasında kalan alan nedeniyle kat maliklerinin mağduriyetini giderecek müstakil tapuların alınmasına imkân verecek çalışma tamamlandı. Tapuların alınmasına imkân verecek şekilde 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği hazırlanarak Büyükşehir Belediyesi Meclisince onaylandığı ve çözüm için ön adım atıldığını dile getiren Başkan Büyükakın, “42 Evler’de yaşanan problemin çözümü için artık engel kalmadı” dedi.   BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİLER Sorunun çözümü noktasında gelinen aşama nedeniyle bölge sakinleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükkakın’a teşekkür etti. Yaşanan sıkıntının çözümü noktasında Büyükşehir Belediyesi tarafından atılan adımla yeni tapularını alacak 42 Evler sakinleri, Başkan Büyükakın’ın konuyla yakından ilgilenmesi nedeniyle de ayrıca memnuniyetlerini belirttiler. (Kaynak: Kocaeli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)
​​​​​​​Kocaeli'nde Başkan Büyükakın, 42 Evler Mahallesindeki tapu sorunun çözümünde önemli bir adımın atıldığını açıkladı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığını açıkladı. 42 Evler sakinleriyle bir araya gelen Başkan Büyükakın, burada yapılan düzenlemeyle alakalı vatandaşlara bilgi aktardı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’inde hazır bulunduğu birliktelikte Başkan Büyükakın, Salim Dervişoğlu Caddesi ile Kâhya Kadın Caddeleri arasında kalan alanda bulunan Park Alanı nedeniyle yaşanan sıkıntının giderilmesi için çok önemli bir adım atıldığını dile getirdi.

 

1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

42 Evler Mahallesinde ki Salim Dervişoğlu Caddesi ile Kâhya Kadın Caddeleri arasında kalan alan nedeniyle kat maliklerinin mağduriyetini giderecek müstakil tapuların alınmasına imkân verecek çalışma tamamlandı. Tapuların alınmasına imkân verecek şekilde 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği hazırlanarak Büyükşehir Belediyesi Meclisince onaylandığı ve çözüm için ön adım atıldığını dile getiren Başkan Büyükakın, “42 Evler’de yaşanan problemin çözümü için artık engel kalmadı” dedi.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Sorunun çözümü noktasında gelinen aşama nedeniyle bölge sakinleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükkakın’a teşekkür etti. Yaşanan sıkıntının çözümü noktasında Büyükşehir Belediyesi tarafından atılan adımla yeni tapularını alacak 42 Evler sakinleri, Başkan Büyükakın’ın konuyla yakından ilgilenmesi nedeniyle de ayrıca memnuniyetlerini belirttiler.

(Kaynak: Kocaeli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.