KOCAELİ'NDE BALIKÇI'YA DEV DESTEK

Büyükşehirler 04.05.2023 - 08:43
 

KOCAELİ'NDE BALIKÇI'YA DEV DESTEK

Tahir Büyükakın Başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 303 balıkçıya 1,5 milyon TL destek sunulacağını açıkladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi Projesi kapsamında 12 metrenin altında geleneksel yöntemlerle yeşil ruhsatlı ve mavi kart kayıtlı olarak balıkçılık yapan 303 kişiye tekne bakım malzemesi desteği verdi. SEKA Deniz Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, balıkçı kooperatifleri ve balıkçılar katıldı. Malzeme dağıtım töreninde konuşan Başkan Büyükakın, “Bizim pusulamız size hizmet etmektir” dedi. BAŞKAN BÜYÜKAKIN: HALK İÇİN VARIZ Programda konuşan Başkan Büyükakın, yönetimlerin halk için olduğunu söyledi. Başkan Büyükakın, “En başından beri size söz vermiştik. Yönetimler; merkezi yönetim ya da yerel yönetim olsun halk için vardır. Bizim pusulamız size hizmet etmektir. Bir yola çıkarsınız yolun başında bütçe yaparsınız ve işe koyulursunuz. Biz yola çıktığımızda pandemi oldu ve hesaplarımızı yeniden yaptık. Kentimize dedik ki kimse merak etmesin gerekirse yol, köprü yapmayız bütçemizin tamamını halkımız için seferber ederiz. Ardından müsilaj oldu tekrar sıkıntılar başladı. Müsilajda balıkçılar sıkıntı yaşadı. Biz yine ne yapabileceğimizi düşündük. Neden var olduğumuzu biz bu yolda unutmadık” ifadelerini kullandı. Ak Belediyeler Medya Ajansı
Tahir Büyükakın Başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 303 balıkçıya 1,5 milyon TL destek sunulacağını açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi Projesi kapsamında 12 metrenin altında geleneksel yöntemlerle yeşil ruhsatlı ve mavi kart kayıtlı olarak balıkçılık yapan 303 kişiye tekne bakım malzemesi desteği verdi. SEKA Deniz Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, balıkçı kooperatifleri ve balıkçılar katıldı. Malzeme dağıtım töreninde konuşan Başkan Büyükakın, “Bizim pusulamız size hizmet etmektir” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: HALK İÇİN VARIZ

Programda konuşan Başkan Büyükakın, yönetimlerin halk için olduğunu söyledi. Başkan Büyükakın, “En başından beri size söz vermiştik. Yönetimler; merkezi yönetim ya da yerel yönetim olsun halk için vardır. Bizim pusulamız size hizmet etmektir. Bir yola çıkarsınız yolun başında bütçe yaparsınız ve işe koyulursunuz. Biz yola çıktığımızda pandemi oldu ve hesaplarımızı yeniden yaptık. Kentimize dedik ki kimse merak etmesin gerekirse yol, köprü yapmayız bütçemizin tamamını halkımız için seferber ederiz. Ardından müsilaj oldu tekrar sıkıntılar başladı. Müsilajda balıkçılar sıkıntı yaşadı. Biz yine ne yapabileceğimizi düşündük. Neden var olduğumuzu biz bu yolda unutmadık” ifadelerini kullandı.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.