KOCAELİLERE MÜJDELİ HABER

Büyükşehirler 24.04.2023 - 17:23
 

KOCAELİLERE MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Tahir Büyükakın Başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattının bir süre daha ücretsiz ulaşım sağlayacağını açıkladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattında Kuruçeşme istasyonunu tamamlayarak, Ramazan Bayramı arifesinde seferlerine başlamıştı. Arife gününde Kuruçeşme’den binişlerin ücretsiz olacağı ilan edilmişti. Bayram süresince ise Akçaray, Kocaelililere ücretsiz olarak hizmet verdi. Ramazan Bayramı’nın ardından ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, uzun süredir tramvayı bekleyen Kuruçeşme halkı için ücretsiz binişlere devam edilmesi talimatını verdi. Halen konforlu ve güvenli ulaşımda tramvayı tercih edenler için Kuruçeşme istasyonundan binişler bir süre daha ücretsiz olarak devam edecek. DURAK SAYISI 16 OLDU Akçaray tramvay hattı, Kuruçeşme etabıyla birlikte 10 bin 212 metrelik çift hatta ulaştı. 3 kilometre tek hatlı depo sahasıyla birlikte tramvayın tek hat uzunluğu 23,4 kilometreyi buldu. Kuruçeşme istasyonuyla durak sayısı da 16’ya çıktı. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Tahir Büyükakın Başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattının bir süre daha ücretsiz ulaşım sağlayacağını açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattında Kuruçeşme istasyonunu tamamlayarak, Ramazan Bayramı arifesinde seferlerine başlamıştı. Arife gününde Kuruçeşme’den binişlerin ücretsiz olacağı ilan edilmişti. Bayram süresince ise Akçaray, Kocaelililere ücretsiz olarak hizmet verdi. Ramazan Bayramı’nın ardından ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, uzun süredir tramvayı bekleyen Kuruçeşme halkı için ücretsiz binişlere devam edilmesi talimatını verdi. Halen konforlu ve güvenli ulaşımda tramvayı tercih edenler için Kuruçeşme istasyonundan binişler bir süre daha ücretsiz olarak devam edecek.

DURAK SAYISI 16 OLDU

Akçaray tramvay hattı, Kuruçeşme etabıyla birlikte 10 bin 212 metrelik çift hatta ulaştı. 3 kilometre tek hatlı depo sahasıyla birlikte tramvayın tek hat uzunluğu 23,4 kilometreyi buldu. Kuruçeşme istasyonuyla durak sayısı da 16’ya çıktı.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.