KOCAELİ'DE ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2021 - 10:02, Güncelleme: 16.03.2021 - 10:02
 

KOCAELİ'DE ÖĞRENCİLERE MÜJDE

​​​​​​​Tahir Büyükakın Başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 75 okula daha basketbol ve voleybol sahası yapacak ve sayıyı 479'e ulaştıracak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri alanlar üretmeye devam ediyor. Başkan Tahir Büyükakın’ın dikkatle üzerinde durduğu proje kapsamında ihale gerçekleştirilirken ihaleye 11 firma teklif vererek katıldı. 404 okula basket ve voleybol sahası kazandıran Büyükşehir 2021 yılı içerisinde 75 okula daha basketbol ve voleybol sahası yapacak ve toplamda 479 saha tamamlanmış olacak. İş kapsamında 6 bin ton 0 aşınma asfaltı ve bin 200 ton binder asfaltı kullanılacak. Saha yapılacak zemin akrilik boya ile boyanarak basketbol potaları ve voleybol direkleri montajı yapılacak. Çocukların ve gençlerin hem sportif hem de kültürel gelişimlerine büyük önem veren Büyükşehir, basketbol sahalarıyla öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlıyor. Saha kurulabilecek okulları belirleyerek çalışma yapan Büyükşehir, sahaları standart ölçülerine göre düzenliyor. (Kaynak: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)
​​​​​​​Tahir Büyükakın Başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 75 okula daha basketbol ve voleybol sahası yapacak ve sayıyı 479'e ulaştıracak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri alanlar üretmeye devam ediyor. Başkan Tahir Büyükakın’ın dikkatle üzerinde durduğu proje kapsamında ihale gerçekleştirilirken ihaleye 11 firma teklif vererek katıldı. 404 okula basket ve voleybol sahası kazandıran Büyükşehir 2021 yılı içerisinde 75 okula daha basketbol ve voleybol sahası yapacak ve toplamda 479 saha tamamlanmış olacak. İş kapsamında 6 bin ton 0 aşınma asfaltı ve bin 200 ton binder asfaltı kullanılacak. Saha yapılacak zemin akrilik boya ile boyanarak basketbol potaları ve voleybol direkleri montajı yapılacak. Çocukların ve gençlerin hem sportif hem de kültürel gelişimlerine büyük önem veren Büyükşehir, basketbol sahalarıyla öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlıyor. Saha kurulabilecek okulları belirleyerek çalışma yapan Büyükşehir, sahaları standart ölçülerine göre düzenliyor.

(Kaynak: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.