KOCAELİ'DE EKİPLER ANINDA MÜDAHALE ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2020 - 13:01, Güncelleme: 08.07.2020 - 13:01

KOCAELİ'DE EKİPLER ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aniden bastıran sağanak yağışın ardından su taşkınlarına ve su birikintilerine müdahalede bulundu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde aniden bastıran yağışa karşı 735 personel ile tüm kentte görev başında. Yağış boyunca teyakkuzda olan Kocaeli İtfaiyesi’nden 20, Zabıta Daire Başkanlığı’ndan 20 ve İSU Genel Müdürlüğü’nden 12 ekip sahada yer aldı. Kocaeli genelinde 12 ilçede birçok noktada görev yapan ekipler, olumsuzlukların yaşanmaması için hızlı bir şekilde su taşkınlarına, tıkanma olasılığı olan mazgallara ve su birikintilerine müdahale ediyor.