KIRIKKALE’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 19:56, Güncelleme: 22.07.2020 - 19:56
 

KIRIKKALE’DE ASFALT SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Kırıkkale Belediyesi, kent merkezindeki sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kentimizde en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.
Kırıkkale’nin farklı bölgelerinde eskiyen ve bozulan yolları tamamen yenileyen Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayrama yakın çalışmalarına hız verdi. Yolsuz yerlere asfalt seren ekipler,  bazı bölgelerde de asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Asfaltsız cadde ve sokak bırakmamak için ekiplerin hummalı bir çalışma sürdürdüğünü ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ulaşım alanındaki yatırımlara büyük önem verdiklerini söyledi.   SAYGILI: “ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ” Başkan Saygılı,  Kırıkkale’nin tüm mahallelerine hizmet ürettiklerini belirterek, “ “Özellikle vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Özellikle pandemi sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasaklarında yoğun bir asfalt çalışması gerçekleştirdik. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını düzenli olarak yapıyor. Kentimizde en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. (www.akbelediyeler.com)  
Kırıkkale Belediyesi, kent merkezindeki sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kentimizde en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Kırıkkale’nin farklı bölgelerinde eskiyen ve bozulan yolları tamamen yenileyen Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayrama yakın çalışmalarına hız verdi. Yolsuz yerlere asfalt seren ekipler,  bazı bölgelerde de asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Asfaltsız cadde ve sokak bırakmamak için ekiplerin hummalı bir çalışma sürdürdüğünü ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ulaşım alanındaki yatırımlara büyük önem verdiklerini söyledi.

 

SAYGILI: “ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ”

Başkan Saygılı,  Kırıkkale’nin tüm mahallelerine hizmet ürettiklerini belirterek, “

“Özellikle vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Özellikle pandemi sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasaklarında yoğun bir asfalt çalışması gerçekleştirdik. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını düzenli olarak yapıyor. Kentimizde en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.