KIR DÜĞÜN SALONU AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 22:54, Güncelleme: 28.07.2020 - 22:54
 

KIR DÜĞÜN SALONU AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Taşlıçay'ın başarılı AK Partili Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, seçim vaatlerini birer birer hayata geçiriyor.
Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Başkan İsmet Taşdemir'in azmi ve çalışkanlığı, vatandaşların takdirini kazanıyor. İlçenin turizmde hak ettiği payı alabilmesi için özellikle Balıkgöl'de köklü bir takım yeniliklerin arifesinde olan Taşlıçay'da uygulamalarına devam eden; İsmet Taşdemir Başkanlığındaki Taşlıçay Belediyesi, hizmetleriyle yaz dönemini iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Seçim vaatlerini birer birer hayata geçiren Başkan Taşdemir bu kez Kır Düğün Salonu Projesinde sona gelindiğini duyurdu. Çalışmaların bire bir takipçisi olarak makamda oturmak yerine sahada çalışma başında olmayı tercih eden Başkan Taşdemir'in hassasiyeti ile yürütülen projenin önümüzdeki günlerde tamamlanacağı öğrenildi. Kır Düğünü Salonunun hizmete girmesi ile vatandaşların yeni adresi olacağını belirten Başkan Taşdemir, "AK Belediyeciliğin hizmetlerini halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Seçimde ne vaatte bulunmuşsak hepsini ve daha fazlasını hayata geçirmenin derdindeyiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Taşlıçay'ın başarılı AK Partili Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, seçim vaatlerini birer birer hayata geçiriyor.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Başkan İsmet Taşdemir'in azmi ve çalışkanlığı, vatandaşların takdirini kazanıyor. İlçenin turizmde hak ettiği payı alabilmesi için özellikle Balıkgöl'de köklü bir takım yeniliklerin arifesinde olan Taşlıçay'da uygulamalarına devam eden; İsmet Taşdemir Başkanlığındaki Taşlıçay Belediyesi, hizmetleriyle yaz dönemini iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Seçim vaatlerini birer birer hayata geçiren Başkan Taşdemir bu kez Kır Düğün Salonu Projesinde sona gelindiğini duyurdu. Çalışmaların bire bir takipçisi olarak makamda oturmak yerine sahada çalışma başında olmayı tercih eden Başkan Taşdemir'in hassasiyeti ile yürütülen projenin önümüzdeki günlerde tamamlanacağı öğrenildi. Kır Düğünü Salonunun hizmete girmesi ile vatandaşların yeni adresi olacağını belirten Başkan Taşdemir, "AK Belediyeciliğin hizmetlerini halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Seçimde ne vaatte bulunmuşsak hepsini ve daha fazlasını hayata geçirmenin derdindeyiz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.