KİLİS'TEN VEFA ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 11:42, Güncelleme: 04.11.2020 - 11:42
 

KİLİS'TEN VEFA ÖRNEĞİ

Yaşamını yitiren Kilis'in sevilen başkanı Mehmet Abdi Bulut'un adı yeni oluşturulacak mahallede yaşatılacak.
Kilis Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında gündeme alınan ve oy birliği ile kabul edilen karar ile vefat eden Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut’un adı yeni oluşturulan mahalle de yaşatılacak. Konuda ile ilgili açıklama yapan Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan "Merhum Belediye Başkanımızın isminin Kilis de ebedi olarak yaşatılması ve anılması yönünde aldığımız bu karar ilimize hayırlı olsun. Bu vesile ile Merhum Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut’a bir kez daha Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum" dedi. (Kaynak: Kilis Belediyesi Basın Müdürlüğü)
Yaşamını yitiren Kilis'in sevilen başkanı Mehmet Abdi Bulut'un adı yeni oluşturulacak mahallede yaşatılacak.

Kilis Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında gündeme alınan ve oy birliği ile kabul edilen karar ile vefat eden Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut’un adı yeni oluşturulan mahalle de yaşatılacak.

Konuda ile ilgili açıklama yapan Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan "Merhum Belediye Başkanımızın isminin Kilis de ebedi olarak yaşatılması ve anılması yönünde aldığımız bu karar ilimize hayırlı olsun. Bu vesile ile Merhum Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut’a bir kez daha Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

(Kaynak: Kilis Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.