KİLİS'TEKİ PROJELERE KAYNAK ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2021 - 11:39, Güncelleme: 02.04.2021 - 11:39
 

KİLİS'TEKİ PROJELERE KAYNAK ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

​​​​​​​Kilis'te Başkan Servet Ramazan, Kilis'teki projelerinin hayata kazandırılması için kaynak arayışlarını sürdürüyor.
Kilis'e hizmetin en iyisini kazandırabilmek için gerek il içinde gerekse Başkent Ankara'da gidilmedik bakanlık bırakmayan Başkan Servet Ramazan, projelerinin hayat bulması için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Ramazan önceki günkü İpekyolu Kalkınma Ajansı 2021 Mart ayı toplantısına katılmasının ardından bu kez Konrad Adenauer Stiftung Türkiye Temsilcisi Walter Glos, Saha Araştırmacısı Nils Lange ve proje yöneticisi Bekir Öncel ile bir araya geldi. Kilis'te yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Ramazan yaptığı değerlendirmesinde bu tür girişimlerinin devam edeceğini belirtti. Başkan Ramazan geçtiğimiz ay da Başkent Ankara'da bir dizi temaslar gerçekleştirmiş ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TOKİ Proje Daire Başkanı Serhat Günkan ile Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver'i ziyaret ederek Kilis'teki yatırımları değerlendirmişti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kilis'te Başkan Servet Ramazan, Kilis'teki projelerinin hayata kazandırılması için kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Kilis'e hizmetin en iyisini kazandırabilmek için gerek il içinde gerekse Başkent Ankara'da gidilmedik bakanlık bırakmayan Başkan Servet Ramazan, projelerinin hayat bulması için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Ramazan önceki günkü İpekyolu Kalkınma Ajansı 2021 Mart ayı toplantısına katılmasının ardından bu kez Konrad Adenauer Stiftung Türkiye Temsilcisi Walter Glos, Saha Araştırmacısı Nils Lange ve proje yöneticisi Bekir Öncel ile bir araya geldi. Kilis'te yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Ramazan yaptığı değerlendirmesinde bu tür girişimlerinin devam edeceğini belirtti.

Başkan Ramazan geçtiğimiz ay da Başkent Ankara'da bir dizi temaslar gerçekleştirmiş ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, TOKİ Proje Daire Başkanı Serhat Günkan ile Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver'i ziyaret ederek Kilis'teki yatırımları değerlendirmişti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.