KİLİS'TE YENİ BAŞKAN SERVET RAMAZAN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2020 - 16:34, Güncelleme: 22.10.2020 - 16:34
 

KİLİS'TE YENİ BAŞKAN SERVET RAMAZAN

​​​​​​​Kilis'te yeni Başkan oy birliği ile Servet Ramazan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yeni Başkan Ramazan'la görüşerek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.
Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Kilis Belediye Başkanı M. Abdi Bulut'un acısı tüm Kilis'i yasa boğarken, bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katılım ile bir araya gelen Kilis Belediye Meclisi, AK Partili Servet Ramazan'ı yeni dönemde başkan olarak belirledi. Meclis oylamasının ardından tüm üyelere teşekkür eden yeni Başkan Servet Ramazan, amaçlarının aldıkları bayrağı aynı azim ve heyecanla taşımak olduğunu söyledi. Meclis görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Başkanlık makamında gazetecilere açıklama yapan yeni Başkan Servet Ramazan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak bilgilendirdi. İlk olarak Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'nin konuşmasının ardından Erdoğan'la selamlaşan yeni Başkan Servet Ramazan, Hakk'ın rahmetine kavuşan Abdi Bulut'un Kilis için önemli hizmetler yaptığını ve kendisinin de aynı şekilde yola devam edeceğini söyledi. Telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tüm Kilis halkına selamlarını ileterek tekrardan baş sağlığı dileklerinde bulundu. Telefon görüşmesinin ardından basına bir değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise "Bugün Kilis'te Meclisimizin aldığı kararların Kilis halkımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bilindiği gibi Kilis Belediye Başkanımız Abdi Bulut kısa bir süre önce Hakk'ın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun. Başkan Bulut gecesini gündüzüne Kilis'in gelişimine adamıştı. Düşüncesi, ufku, iradesi Kilis üzerineydi. Ankara'ya geldiğinde çalışmalarını bizlerle paylaşırdı. Daha öncede bakanlık döneminde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığımız bir kardeşimizdi" dedi. "BEN DE KİLİS FAHRİ MECLİS ÜYESİ OLARAK ÇALIŞACAĞIM" Kendisinin de Kilis Belediyesi Fahri Üyesi gibi çalışacağını ve bu yönde söz verdiğini belirterek konuşmasına devam eden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bugün burada meclis üyesi arkadaşlarımız, özellikle AK partili ve Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımız ve muhaleefetin de katılımıyla oylamamızı yaptık, Herkese teşekkür ederiz. Oy birliği ile Servet kardeşimizi Kilis'e hizmet etmesi için başkan olarak seçti. Sağ olsunlar. Bu birlik ve dirlik her yerde olmuyor. İnşallah bundan sonraki hizmet süresi içerisinde de bu birliktelik devam edecektir. Bölgede şehrin geleceğine yerel yöneticiler karar verir. Yerel yöneticiler de birlik, dirlik ve uyumu sağlamışsa ve o şehri nereye götüreceklerini biliyorlarsa o şehrin geleceğini de kendileri belirlerler. İnşallah bundan sonra da Kilis de ne proje varsa ben de fahri bir meclis üyesi olarak çalışacağım" diye konuştu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kilis'te yeni Başkan oy birliği ile Servet Ramazan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yeni Başkan Ramazan'la görüşerek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Kilis Belediye Başkanı M. Abdi Bulut'un acısı tüm Kilis'i yasa boğarken, bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katılım ile bir araya gelen Kilis Belediye Meclisi, AK Partili Servet Ramazan'ı yeni dönemde başkan olarak belirledi.

Meclis oylamasının ardından tüm üyelere teşekkür eden yeni Başkan Servet Ramazan, amaçlarının aldıkları bayrağı aynı azim ve heyecanla taşımak olduğunu söyledi. Meclis görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Başkanlık makamında gazetecilere açıklama yapan yeni Başkan Servet Ramazan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak bilgilendirdi. İlk olarak Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'nin konuşmasının ardından Erdoğan'la selamlaşan yeni Başkan Servet Ramazan, Hakk'ın rahmetine kavuşan Abdi Bulut'un Kilis için önemli hizmetler yaptığını ve kendisinin de aynı şekilde yola devam edeceğini söyledi. Telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tüm Kilis halkına selamlarını ileterek tekrardan baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Telefon görüşmesinin ardından basına bir değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise "Bugün Kilis'te Meclisimizin aldığı kararların Kilis halkımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bilindiği gibi Kilis Belediye Başkanımız Abdi Bulut kısa bir süre önce Hakk'ın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun. Başkan Bulut gecesini gündüzüne Kilis'in gelişimine adamıştı. Düşüncesi, ufku, iradesi Kilis üzerineydi. Ankara'ya geldiğinde çalışmalarını bizlerle paylaşırdı. Daha öncede bakanlık döneminde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığımız bir kardeşimizdi" dedi.

"BEN DE KİLİS FAHRİ MECLİS ÜYESİ OLARAK ÇALIŞACAĞIM"

Kendisinin de Kilis Belediyesi Fahri Üyesi gibi çalışacağını ve bu yönde söz verdiğini belirterek konuşmasına devam eden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bugün burada meclis üyesi arkadaşlarımız, özellikle AK partili ve Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımız ve muhaleefetin de katılımıyla oylamamızı yaptık, Herkese teşekkür ederiz. Oy birliği ile Servet kardeşimizi Kilis'e hizmet etmesi için başkan olarak seçti. Sağ olsunlar. Bu birlik ve dirlik her yerde olmuyor. İnşallah bundan sonraki hizmet süresi içerisinde de bu birliktelik devam edecektir. Bölgede şehrin geleceğine yerel yöneticiler karar verir. Yerel yöneticiler de birlik, dirlik ve uyumu sağlamışsa ve o şehri nereye götüreceklerini biliyorlarsa o şehrin geleceğini de kendileri belirlerler. İnşallah bundan sonra da Kilis de ne proje varsa ben de fahri bir meclis üyesi olarak çalışacağım" diye konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.