KİLİS'TE KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ AÇILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2020 - 16:37, Güncelleme: 18.08.2020 - 16:37

KİLİS'TE KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ AÇILDI

Kilis’te Uluslarası Göç Örgütü (IOM) tarafından finanse edilen Nihat Ferah Kültür ve Sanat Merkezinin açılışını yapıldı.
Nihat Ferah Kültür ve Sanat Merkezinin açılışına Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen, IOM Bolge sorumlusu Rex Arnold Alamban ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesini Başkan Bulut ve Başkan Yardımcısı Erkmen ile IOM bölge sorumlusu Alamban kesti. Açılışın ardından  Nihat Ferah Kültür ve Sanat Merkezi gezildi. Kilis Belediye Başkanı Bulut ile IOM Bolge sorumlusu Rex Arnold Alamban, yeni hazırlanan projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. IOM Bolge sorumlusu Rex Arnold Alamban ve beraberindeki heyet, açılışın ardından Kilis Belediyesine ait Kadın Meslek Zenginleştirme Merkezlerini ziyaret etti. Tesiste incelemede bulunan heyet, maske üretim ile diğer faaliyetler hakkında bilgiler aldılar.