KİLİSLİLER ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 10:44, Güncelleme: 15.09.2020 - 10:44
 

KİLİSLİLER ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Başkan Abdi Bulut gece saat 23.00'te Vekil Ahmet Salih Dal ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda sağlıklaştırma projesi için fikir alış verişinde bulundu.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Kilis'te Başkan Abdi Bulut, Kilis'i her alanda kalkındırabilmek için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Kilis halkına hizmetin en iyisini sunmak için kurumsal çalışmaların hızla sürdüğü Kilis'te Başkan Abdi Bulut, ilçeyi cazibe merkezi haline getirebilmek için projeler üretmeye ve bu projelerini hayata geçirmekte kararlı. Kilis'in turizmde hak ettiği payı alabilmesi için yenilikçi uygulamalarını birbiri ardına sergileyen Başkan Bulut, son olarak Cumhuriyet Meydanı'nda sağlıklaştırma çalışmasını ilçeye kazandırmak istiyor. MESAİ GÖZETMEYEN BAŞKAN YİNE SAHADA Çalışmalarında mesai kavramı gözetmeyen Başkan Abdi Bulut, dün gece saatler 23.00'ü gösterirken  Milletvekili Ahmet Salih Dal ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'na giderek bölge için neler yapılabileceği konusunda fikir alış verişinde bulundu. Vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle değerlendiren Başkan Bulut, Vekil Dal'a vatandaşların da taleplerini ve fikirlerini sunarken amaçlarının Kilis'i her alanda daha da yaşanılabilir bir şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Bulut, "Saatimiz 23:00'i gösterirken günü bitiriyoruz. Mesai mefhumu olmadan çalışıyor, Kilis'i cazibe merkezi haline getirmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet Meydanı sağlıklaştırma projesi üzerine Milletvekilimiz Ahmet Salih Dal ile birlikte fikir alışverişinde bulunduk" dedi. Başkan Bulut ve Vekil Dal'ı gece saatlerinde sahada gören vatandaşlar da böylesine bir ekip ruhu ile çalışan ikiliye teşekkür ederek, Başkan Bulut ve Belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Başkan Abdi Bulut gece saat 23.00'te Vekil Ahmet Salih Dal ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda sağlıklaştırma projesi için fikir alış verişinde bulundu.

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Kilis'te Başkan Abdi Bulut, Kilis'i her alanda kalkındırabilmek için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Kilis halkına hizmetin en iyisini sunmak için kurumsal çalışmaların hızla sürdüğü Kilis'te Başkan Abdi Bulut, ilçeyi cazibe merkezi haline getirebilmek için projeler üretmeye ve bu projelerini hayata geçirmekte kararlı. Kilis'in turizmde hak ettiği payı alabilmesi için yenilikçi uygulamalarını birbiri ardına sergileyen Başkan Bulut, son olarak Cumhuriyet Meydanı'nda sağlıklaştırma çalışmasını ilçeye kazandırmak istiyor.

MESAİ GÖZETMEYEN BAŞKAN YİNE SAHADA

Çalışmalarında mesai kavramı gözetmeyen Başkan Abdi Bulut, dün gece saatler 23.00'ü gösterirken  Milletvekili Ahmet Salih Dal ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'na giderek bölge için neler yapılabileceği konusunda fikir alış verişinde bulundu. Vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle değerlendiren Başkan Bulut, Vekil Dal'a vatandaşların da taleplerini ve fikirlerini sunarken amaçlarının Kilis'i her alanda daha da yaşanılabilir bir şehir haline getirmek olduğunu söyledi. Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Bulut, "Saatimiz 23:00'i gösterirken günü bitiriyoruz. Mesai mefhumu olmadan çalışıyor, Kilis'i cazibe merkezi haline getirmeye devam ediyoruz. Cumhuriyet Meydanı sağlıklaştırma projesi üzerine Milletvekilimiz Ahmet Salih Dal ile birlikte fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Başkan Bulut ve Vekil Dal'ı gece saatlerinde sahada gören vatandaşlar da böylesine bir ekip ruhu ile çalışan ikiliye teşekkür ederek, Başkan Bulut ve Belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.