KİLİS'İN SESİ DAHA GÜR ÇIKACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 14:42, Güncelleme: 20.09.2020 - 14:42

KİLİS'İN SESİ DAHA GÜR ÇIKACAK

​​​​​​​AK Parti Kilis İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Kongresi'ne katılan Başkan Abdi Bulut, birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceklerini söyledi.
AK Parti Kilis İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Kongresi gerçekleştirildi. Her defasında partisi ile birlik içerisinde hareket eden Kilis Belediye Başkanı Abdi Bulut da kongrelere katılım sağlayarak yeni yönetimleri tebrik etti. İlk olarak Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya gelen başkan Bulut, Kadınlara yönelik her zaman pozitif ayrıcalık tanıdıklarının altını çizerek; parti çalışmalarına her zaman dahil olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Ardından Gençlik Kolları Teşkilatı ile buluşan Başkan Bulut, Kilis'te AK Gençlere büyük görevler düştüğünü ve AK Parti Gençliği ile gurur duyduğunu söyledi. Gençlerin Kilis'te gitmedik yer bırakmadığını ifade eden Başkan Bulut, yeni dönemde de gençlerin aynı azim ve heyecanla yola devam edeceklerinden emin olduğunu belirtti. (www.akbelediyeler.com)