KİLİS ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 10:24, Güncelleme: 18.03.2021 - 10:24

KİLİS ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

Kilis'te toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Servet Ramazan, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Kilis halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Servet Ramazan, mahalle muhtarlarıyla buluşarak sıkıntıları dinledi. Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Kilis'te Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Servet Ramazan, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Kilis sokaklarını gezerek mesai harcayan Başkan Ramazan, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Ramazan, Kilis Belediyesi olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Başkan Ramazan buluşmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, "Demokrasinin temel taşı muhtarlarımızla bir aradayız. Muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinlediğimiz rutin istişare toplantımızda çözüm önerilerimizi anlatıyoruz" dedi. Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Ramazan'a ve tüm Kilis Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)