KİLİS ALT YAPISINA 32 MİLYONLUK YATIRIM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2020 - 02:12, Güncelleme: 02.08.2020 - 02:12
 

KİLİS ALT YAPISINA 32 MİLYONLUK YATIRIM

Kilis'in başarılı Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, alt yapıda dev yatırım için imzayı attı.
Kilislilere hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, özellikle alt yapıda yaşanan sorunları çözmek için 32 milyon liralık sözleşmeye imza attı. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurum çalışmalarını yönlendiren ve 2020 Hizmet Yılı Planlaması dahilinde yer alan uygulamaları aksamaya mahal vermeden hayata geçiren Başkan Av. M. Abdi Bulut, Mehmet Şanlı Mahallesi, Kilis Devlet Hastanesi ile Öncüpınar Mahallesi arası ve Ekrem Çetin mahallesinin 26 kilometrelik kanalizasyon hatları ile şehir genelinde 9 kilometrelik yağmur suyu hattı yapılması için kolları sıvadı. Yüklenici firma ile Kilis genelinde yapılacak alt yapı çalışmaları kapsamında 32 milyon TL’lik sözleşmeye imza atan Başkan Av. M. Abdi Bulut, çalışmanın her aşamasını bizzat takip edeceğini belirtti. Başkan Av. M. Abdi Bulut, ardından yaptığı değerlendirmesinde, "Alt yapıda sorunları birer birer aşıyoruz. Kilisliler hizmetin en iyisine layıktır. Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Kilis'in başarılı Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, alt yapıda dev yatırım için imzayı attı.

Kilislilere hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut, özellikle alt yapıda yaşanan sorunları çözmek için 32 milyon liralık sözleşmeye imza attı. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurum çalışmalarını yönlendiren ve 2020 Hizmet Yılı Planlaması dahilinde yer alan uygulamaları aksamaya mahal vermeden hayata geçiren Başkan Av. M. Abdi Bulut, Mehmet Şanlı Mahallesi, Kilis Devlet Hastanesi ile Öncüpınar Mahallesi arası ve Ekrem Çetin mahallesinin 26 kilometrelik kanalizasyon hatları ile şehir genelinde 9 kilometrelik yağmur suyu hattı yapılması için kolları sıvadı.

Yüklenici firma ile Kilis genelinde yapılacak alt yapı çalışmaları kapsamında 32 milyon TL’lik sözleşmeye imza atan Başkan Av. M. Abdi Bulut, çalışmanın her aşamasını bizzat takip edeceğini belirtti. Başkan Av. M. Abdi Bulut, ardından yaptığı değerlendirmesinde, "Alt yapıda sorunları birer birer aşıyoruz. Kilisliler hizmetin en iyisine layıktır. Şehrimize Hayırlı Uğurlu Olsun" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.