KILIÇDAROĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 14:22, Güncelleme: 25.08.2020 - 14:22
 

KILIÇDAROĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

​​​​​​​CHP lideri Kılıçdaroğlu, Karadeniz'deki enerji keşfi ile ilgili sessizliğini bozdu.
Milliyet’in edindiği bilgilere göre, keşifle ilgili şu ana kadar bir açıklama yapmamayı tercih eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, dünkü MYK toplantısında kurmaylarına bazı değerlendirmelerde bulundu. Habere göre CHP lideri, “Biz onların istediğini yapmayacağız. Eleştirelim istiyorlar, eleştirmeyeceğiz. Niye eleştirelim ki? Ülkemizde doğal gaz bulunması bizi sadece sevindirir, memnun eder. Yeter ki buradan elde edilecek kaynak millet için kullanılsın. Yeter ki gerçekçi olsun” ifadelerini kullandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ise “Gazın bulunmasını eleştirmiyoruz. Ama beklediğimiz bir şey var. Biz buradan çıkacak zenginliğin, milletin yararına kullanıldığını gördüğümüz andan itibaren, gerçekten bunu alkışlarız” dedi.
​​​​​​​CHP lideri Kılıçdaroğlu, Karadeniz'deki enerji keşfi ile ilgili sessizliğini bozdu.

Milliyet’in edindiği bilgilere göre, keşifle ilgili şu ana kadar bir açıklama yapmamayı tercih eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, dünkü MYK toplantısında kurmaylarına bazı değerlendirmelerde bulundu.

Habere göre CHP lideri, “Biz onların istediğini yapmayacağız. Eleştirelim istiyorlar, eleştirmeyeceğiz. Niye eleştirelim ki? Ülkemizde doğal gaz bulunması bizi sadece sevindirir, memnun eder. Yeter ki buradan elde edilecek kaynak millet için kullanılsın. Yeter ki gerçekçi olsun” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ise “Gazın bulunmasını eleştirmiyoruz. Ama beklediğimiz bir şey var. Biz buradan çıkacak zenginliğin, milletin yararına kullanıldığını gördüğümüz andan itibaren, gerçekten bunu alkışlarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.