KİĞI'DAN ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2021 - 11:57, Güncelleme: 08.02.2021 - 11:57
 

KİĞI'DAN ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA

​​​​​​​Hikmet Özüağ Başkanlığındaki Kiğı Belediyesi, sert geçen kış döneminde doğadaki hayvanların yem ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba sarf ediyor.
Bingöl'ün Kiğı Belediyesi ilçe genelinde bir yandan alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken, diğer yandan doğayı koruyan belediyecilik anlayışını sürdürüyor. Belediye ekipleri son olarak Başkan Hikmet Özüağ'ın talimatlarıyla Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nün de işbirliği ile zorlu kış şartlarından etkilenen hayvanlar için doğaya yem bıraktı. İlçe merkezi ve kırsalda gerçekleştirilen çalışmada ekipler gidilmedik yer bırakmadı. Vatandaşların da tavsiyesi üzerine ek bölgelere de ulaşan ekipler tam not aldı. Zorlu kış şartlarında belediyenin benzer çalışmalarının devam edeceği öğrenilirken, vatandaşlar gerek hizmet yaklaşımından gerekse doğadaki tüm canlılara yönelik uygulamalarından dolayı Başkan Özüağ ve ekibi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hikmet Özüağ Başkanlığındaki Kiğı Belediyesi, sert geçen kış döneminde doğadaki hayvanların yem ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Bingöl'ün Kiğı Belediyesi ilçe genelinde bir yandan alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken, diğer yandan doğayı koruyan belediyecilik anlayışını sürdürüyor. Belediye ekipleri son olarak Başkan Hikmet Özüağ'ın talimatlarıyla Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nün de işbirliği ile zorlu kış şartlarından etkilenen hayvanlar için doğaya yem bıraktı. İlçe merkezi ve kırsalda gerçekleştirilen çalışmada ekipler gidilmedik yer bırakmadı. Vatandaşların da tavsiyesi üzerine ek bölgelere de ulaşan ekipler tam not aldı. Zorlu kış şartlarında belediyenin benzer çalışmalarının devam edeceği öğrenilirken, vatandaşlar gerek hizmet yaklaşımından gerekse doğadaki tüm canlılara yönelik uygulamalarından dolayı Başkan Özüağ ve ekibi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.