KENTSEL DÖNÜŞÜMDE EYYÜBİYE ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2020 - 16:47, Güncelleme: 21.08.2020 - 16:47

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE EYYÜBİYE ÖRNEĞİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 3 bin konuttan oluşan Kentsel Dönüşüm çalışmalarının takipçisi olmaya devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan oluşan toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor. Projenin ilk etabında 367 konut ve 35 işyeri yer alıyor. Gelişen ve değişen Eyyübiye sloganıyla kolları sıvayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmaların gece gündüz demeden devam ettiği kentsel dönüşüm alanındaki uygulamaların takipçisi olarak gündeme geliyor. 1. etap maliyetinin 80 milyon tl olduğu kentsel dönüşüm alanında ilgililerle görüşen ve süren çalışmaları ile ilgili Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, "Kentsel dönüşüm alanımızda çalışmalarımız sürüyor, binalar yükseliyor. 1. Etap çalışmamız kapsamında 367 konut, 35 iş yeri sonrası hemen 2. Etaba başlayacağız. Hedef 3 bin konut" dedi. (www.akbelediyeler.com)