KENDİRLİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2020 - 12:03, Güncelleme: 28.08.2020 - 12:03
 

KENDİRLİ'NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

​​​​​​​Rize merkeze Bağlı kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Kendirli için kalıcı çözümlere imza atmaya devam ettiklerini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel bir ilgisinin olduğu Kendirli’de Belediye Başkanı Alaattin Serdar yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Başkan Serdar, “Belediyemiz 40 yıl önce yapılan su ve kanalizasyon hatlarına ihtiyaca cevap verememesinden dolayı büyük sıkıntılara neden olan sistemin yenilenmesi için çalışmalara başladık ve bitirdik. Bu kapsamda Beldemizde bütün alt yapı şebekelerinin değişimi yaptık. Beldenin tamamında yenilenen içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve atık su alt yapısı tamamlandı. Bu proje ile beldemizin 100 yıllık sorunu çözümlemiş olduk.  Beldemizin katı atık, kanalizasyon ve arıtma tesisi ile  Artık derelerimize kanalizasyon suyu akmayacak Ayrıca 5 mahallemizin su şebeke hatlarını yeniledik. Yağmur suyu kanalları oluşturduk ve Halkımızın Hizmetine Sunduk" dedi. (Kaynak: Kendirli Belediyesi)
​​​​​​​Rize merkeze Bağlı kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Kendirli için kalıcı çözümlere imza atmaya devam ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel bir ilgisinin olduğu Kendirli’de Belediye Başkanı Alaattin Serdar yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Başkan Serdar, “Belediyemiz 40 yıl önce yapılan su ve kanalizasyon hatlarına ihtiyaca cevap verememesinden dolayı büyük sıkıntılara neden olan sistemin yenilenmesi için çalışmalara başladık ve bitirdik. Bu kapsamda Beldemizde bütün alt yapı şebekelerinin değişimi yaptık. Beldenin tamamında yenilenen içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve atık su alt yapısı tamamlandı. Bu proje ile beldemizin 100 yıllık sorunu çözümlemiş olduk.  Beldemizin katı atık, kanalizasyon ve arıtma tesisi ile  Artık derelerimize kanalizasyon suyu akmayacak Ayrıca 5 mahallemizin su şebeke hatlarını yeniledik. Yağmur suyu kanalları oluşturduk ve Halkımızın Hizmetine Sunduk" dedi.

(Kaynak: Kendirli Belediyesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.