KENDİRLİ'DE CAN GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 11:19, Güncelleme: 21.09.2020 - 11:19
 

KENDİRLİ'DE CAN GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA

​​​​​​​Alaettin Serdar Başkanlığındaki Rize'nin Kendirli Belde Belediyesi, olası sel taşkınlarında vatandaşların zarar görmemesi için dereleri beton kanal formuna aldı.
Kısa bir süre öncesine kadar atık su arıtma tesisi uygulamasını Kendirli halkının hizmetine sunan ve ardından belde halkının rahat ulaşım sağlaması için 6 Bin ton asfaltı caddelerle buluşturarak mesai kavramı gözetmeyen bir çalışma sergileyen Rize'nin Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar, şimdi de 10 milyon liralık maliyete sahip Dere Islah Projesine imzayı attı.   BAŞKAN SERDAR: KENDİRLİ'YE HAYIRLI OLSUN Proje çerçevesinde yapılan ihale sonunda ihaleyi alan mütahit çalışmaları tamamladı ve Kendirlideki dereler beton kanala alındı. Proje ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Serdar, "Küresel iklim değişikliğine bağlı olarak yağışların miktarında ve şiddetinde meydana gelen farklılıklar ile son yıllarda ülkemizde sıkça görülen sellerin doğurduğu taşkın felaketleri dikkate alınarak Kendirli’de derelerde yaşanan ve yaşanabilecek muhtemel taşkın sorununa kesin çözümler bulmak istiyoruz. Bu anlamda Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'müz ile bir proje hazırladık. Yapılan ihale sonunda ihaleyi alan mütahit çalışmaları tamamladı ve Kendirlideki derelerimiz beton kanala alındı. Yaklaşık 10 milyon liralık bu projeyi Beldemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim. Kendirli Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. Başkan Serdar ayrıca AK Belediyeciliğe örnek en güzel hizmetleri Kendirli halkı ile buluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Alaettin Serdar Başkanlığındaki Rize'nin Kendirli Belde Belediyesi, olası sel taşkınlarında vatandaşların zarar görmemesi için dereleri beton kanal formuna aldı.

Kısa bir süre öncesine kadar atık su arıtma tesisi uygulamasını Kendirli halkının hizmetine sunan ve ardından belde halkının rahat ulaşım sağlaması için 6 Bin ton asfaltı caddelerle buluşturarak mesai kavramı gözetmeyen bir çalışma sergileyen Rize'nin Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar, şimdi de 10 milyon liralık maliyete sahip Dere Islah Projesine imzayı attı.

 

BAŞKAN SERDAR: KENDİRLİ'YE HAYIRLI OLSUN

Proje çerçevesinde yapılan ihale sonunda ihaleyi alan mütahit çalışmaları tamamladı ve Kendirlideki dereler beton kanala alındı. Proje ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Serdar, "Küresel iklim değişikliğine bağlı olarak yağışların miktarında ve şiddetinde meydana gelen farklılıklar ile son yıllarda ülkemizde sıkça görülen sellerin doğurduğu taşkın felaketleri dikkate alınarak Kendirli’de derelerde yaşanan ve yaşanabilecek muhtemel taşkın sorununa kesin çözümler bulmak istiyoruz. Bu anlamda Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'müz ile bir proje hazırladık. Yapılan ihale sonunda ihaleyi alan mütahit çalışmaları tamamladı ve Kendirlideki derelerimiz beton kanala alındı. Yaklaşık 10 milyon liralık bu projeyi Beldemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim. Kendirli Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Serdar ayrıca AK Belediyeciliğe örnek en güzel hizmetleri Kendirli halkı ile buluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.