KENDİRLİ KIŞA HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2020 - 14:08, Güncelleme: 15.09.2020 - 14:08
 

KENDİRLİ KIŞA HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Alaettin Serdar Başkanlığındaki Rize'nin Kendirli Belediyesi, kış aylarında vatandaşları çamurlu yollar çilesinden kurtarmak için asfaltlama çalışmalarına hız verdi.
Daha kısa bir süre öncesine kadar atık su arıtma tesisi uygulamasını Kendirli halkının hizmetine sunarak takdirleri toplayan Kendirli Belediyesi, bu kez asfaltlama çalışmalarına hız verdi. 2020 Yılı Hizmet Planlaması çerçevesinde alt yapıda sorunları giderilen mahalle ve caddelerde sıcak asfalt uygulaması başlatan Kendirli Belediyesi'nin adresi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi oldu. 6 Bin ton asfaltın cadde ile buluştuğu çalışmaların her aşamasını birebir takip eden Başkan Alaettin Serdar "AK Belediyeciliğe örnek en güzel hizmetleri halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz" dedi. Çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağını da sözlerine ekleyen Başkan Serdar, "Halkımızın talepleri doğrultusunda kurumsal çalışmalarımıza yön veriyoruz. Talep ve önerileri hassasiyetle değerlendiriyor ve halkımızla ortak kararlar alıyoruz. Kış ayları öncesinde asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayarak yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan vatandaşlarımızı kurtarmanın gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürecektir" dedi. Kendirli vatandaşlar ise kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Serdar ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Alaettin Serdar Başkanlığındaki Rize'nin Kendirli Belediyesi, kış aylarında vatandaşları çamurlu yollar çilesinden kurtarmak için asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Daha kısa bir süre öncesine kadar atık su arıtma tesisi uygulamasını Kendirli halkının hizmetine sunarak takdirleri toplayan Kendirli Belediyesi, bu kez asfaltlama çalışmalarına hız verdi. 2020 Yılı Hizmet Planlaması çerçevesinde alt yapıda sorunları giderilen mahalle ve caddelerde sıcak asfalt uygulaması başlatan Kendirli Belediyesi'nin adresi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi oldu. 6 Bin ton asfaltın cadde ile buluştuğu çalışmaların her aşamasını birebir takip eden Başkan Alaettin Serdar "AK Belediyeciliğe örnek en güzel hizmetleri halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

Çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağını da sözlerine ekleyen Başkan Serdar, "Halkımızın talepleri doğrultusunda kurumsal çalışmalarımıza yön veriyoruz. Talep ve önerileri hassasiyetle değerlendiriyor ve halkımızla ortak kararlar alıyoruz. Kış ayları öncesinde asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayarak yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan vatandaşlarımızı kurtarmanın gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürecektir" dedi.

Kendirli vatandaşlar ise kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Serdar ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.