KELKİT'DE VATANDAŞ HASSASİYETİ ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2020 - 11:52, Güncelleme: 12.07.2020 - 11:52

KELKİT'DE VATANDAŞ HASSASİYETİ ÖN PLANDA

Vatandaşa hizmeti ön planda tutan Kelkit Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor.
Gümüşhane'nin Kelkit İlçesinde Belediye ekipleri, vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak ibadet merkezlerinde düzenli olarak iç ve dış temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezinde alt ve üst yapıda çalışmalarını sürdüren Kelkit Belediyesi, Başkan Aziz Nas'ın talimatları ile son dönemlerde camilerdeki çalışmalarını tüm ilçe merkezine yaydı. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalarda araç ve personellerle camilerin iç ve dış temizliği yapılıyor. VATANDAŞLAR BAŞKAN NAS'IN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN AK Belediyecilik örneği sergilenen Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde vatandaşlar Başkan Nas ve ekibinin çalışmalarından memnun. İlçe halkına en iyi hizmeti sunmanın gayesi içerisinde olduklarını belirten Başkan Nas da ibadet merkezlerindeki temizlik çalışmaları ile ilgili " Tüm camilerimizin iç ve dış temizliklerini büyük bir titizlikle yapıyoruz. Her Cuma günü itfaiye amirliği ekiplerimiz Cami önlerini ve şadırvanları yıkayarak bizler için kutsal bir mekân olan camilerimize gereken hassasiyeti gösteriyor" dedi.

VATANDAŞLAR BAŞKAN NAS'IN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN