KAYMAKAM AYDEMİR, VEDA TURUNDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 15:05, Güncelleme: 20.07.2020 - 15:05
 

KAYMAKAM AYDEMİR, VEDA TURUNDA

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Aydın'a tayini çıkan Kaymakam Musa Aydemir'e veda ziyaretlerinde eşlik etti.
AK Belediyeciliğin olmazsa olmazlarından 'Kurumlar Arası İletişim'in örnek adreslerinden birisi haline gelen Siirt'in Pervari ilçesinde AK Partili Belediye Başkan Tayyar Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Aydın ili Sultanhisar ilçesine ataması gerçekleşen Kaymakam Musa Aydemir ile birlikte esnafa veda ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde de bulunan Başkan Tayyar Özcan, Kaymakam Musa Aydemir'in ilçenin gelişimine yönelik çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek Aydın'daki görevinde başarılarının devamını dilediğini söyledi. Pervari'nin gelişimi için kurumlar arası iletişim ve çalışmanın her zaman vatandaşa hizmet olarak döndüğünü de sözlerine ekleyen Başkan Özcan, Kaymakam Aydemir'in bu konuda her zaman çalışkan bir isim olarak ilçe halkının hafızasına kazınacağını dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Aydın'a tayini çıkan Kaymakam Musa Aydemir'e veda ziyaretlerinde eşlik etti.

AK Belediyeciliğin olmazsa olmazlarından 'Kurumlar Arası İletişim'in örnek adreslerinden birisi haline gelen Siirt'in Pervari ilçesinde AK Partili Belediye Başkan Tayyar Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Aydın ili Sultanhisar ilçesine ataması gerçekleşen Kaymakam Musa Aydemir ile birlikte esnafa veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretleri sırasında esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde de bulunan Başkan Tayyar Özcan, Kaymakam Musa Aydemir'in ilçenin gelişimine yönelik çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek Aydın'daki görevinde başarılarının devamını dilediğini söyledi.

Pervari'nin gelişimi için kurumlar arası iletişim ve çalışmanın her zaman vatandaşa hizmet olarak döndüğünü de sözlerine ekleyen Başkan Özcan, Kaymakam Aydemir'in bu konuda her zaman çalışkan bir isim olarak ilçe halkının hafızasına kazınacağını dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.