KASIMDA HANGİ İLLERE GİDİLECEK?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2020 - 22:49, Güncelleme: 25.10.2020 - 22:49
 

KASIMDA HANGİ İLLERE GİDİLECEK?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, kasım ayında ekibi ile gideceği bir ili açıkladı. Peki diğer iller hangileri?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki; belediyecilikte uzman bir ekip ile illere ve AK Partili Belediyelere yönelik temaslarını sürdürüyor. Son dönemlerde bir çok ilde temaslarda bulunan ve belediye yönetimleri ile düzenlediği toplantılarda projelere ilişkin deneyimlerini paylaşan Başkan Özhaseki'nin il temaslarının önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi. EKİBİ GÜNLER ÖNCESİNDEN İLLERE GİDEREK ÇALIŞMA YAPIYOR Belediyecilik konularında uzman ve genelde 3 kişiden oluşan bir ekip belirlenen ile Başkan Özhaseki'nin ziyareti öncesinde giderek çeşitli temaslarda bulunuyor. Şehrin geleceği ile bugününü karşılaştıran ekip, özellikle şehirlerin farklı bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Yerel yönetimle ilgili vatandaşların taleplerini dinleyen ekip, rapor hazırlarken; - Başkan ve kadrosunun çalışmalarının nasıl olduğu, - Halkın memnun olup olmadığı, - İletişim konularında yerel yönetimin halka olan bakış açısını, - Erişilebilirlik - Ve özellikle Gönül Belediyeciliğinde Başkan ve ekibinin halka olan yaklaşımını sorarak verileri rapor haline getiriyor. ÇALIŞMANIN TAMAMLANMASI İLE BAŞKAN ÖZHASEKİ TOPLANTI DÜZENLİYOR Ekip; AK Partili Belediyelerin bulunduğu illerde çalışmasını tamamlamasının ardından Başkan Özhaseki de ile gelerek ortak toplantı düzenleniyor. Her buluşmada amaçlarının "teftiş, denetleme" olmadığının altını çizen Başkan Özhaseki, yıllardan gelen yerel yönetimdeki tecrübeleri ile AK Partili belediyelere deneyimlerini paylaşmak olduğunu dile getiriyor. Büyükşehir veya il bazındaki Belediye Başkanı ve üst yönetim kadrosunun hazır olduğu toplantıda projeler ele alınarak, bu projelerin şehre nasıl yön vereceği, şehrin ilk öncelikli olan ihtiyaçları ve vatandaşların memnuniyeti ele alınarak bundan sonraki süreçlerde yol haritasının daha da belirginleşmesi sağlanıyor. ÇALIŞMADAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN BİLGİSİ VAR Özhaseki ve ekibinin çalışmalarından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bilgisi bulunuyor. Zira bu yöndeki çalışma ilk olarak Erdoğan'ın da katılım gösterdiği parti içi toplantıda ele alınmış ve Erdoğan'ın da onayı ile çalışma tüm illerde başlatılmıştı. KASIM AYINDA HANGİ İLLERE GİDİLECEK 21 yılı aşan bir yerel yönetim tecrübesi bulunan Başkan Özhaseki, önceki günlerde Başkan Abdi Bulut'un yaşamını yitirmesinin ardından yeni başkan belirlemek için gittiği Kilis'te aynı hususa dikkat çekerek Kasım ayı içerisinde uzman ekibi ile birlikte Kilis'e geleceği yönünde ifadeler kullanmıştı. Kasım ayın ortalarında yine uzman ekibi ile birlikte Kilis'e gelerek Kilis'te yapılması planlanan projeleri değerlendireceklerini dile getiren Özhaseki ve ekibinin yine Kasım ayı içerisinde başka hangi illere gedeceği merakla bekleniyor. (www.akbelediyeler.com)
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, kasım ayında ekibi ile gideceği bir ili açıkladı. Peki diğer iller hangileri?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki; belediyecilikte uzman bir ekip ile illere ve AK Partili Belediyelere yönelik temaslarını sürdürüyor. Son dönemlerde bir çok ilde temaslarda bulunan ve belediye yönetimleri ile düzenlediği toplantılarda projelere ilişkin deneyimlerini paylaşan Başkan Özhaseki'nin il temaslarının önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi.

EKİBİ GÜNLER ÖNCESİNDEN İLLERE GİDEREK ÇALIŞMA YAPIYOR

Belediyecilik konularında uzman ve genelde 3 kişiden oluşan bir ekip belirlenen ile Başkan Özhaseki'nin ziyareti öncesinde giderek çeşitli temaslarda bulunuyor. Şehrin geleceği ile bugününü karşılaştıran ekip, özellikle şehirlerin farklı bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Yerel yönetimle ilgili vatandaşların taleplerini dinleyen ekip, rapor hazırlarken;

- Başkan ve kadrosunun çalışmalarının nasıl olduğu,

- Halkın memnun olup olmadığı,

- İletişim konularında yerel yönetimin halka olan bakış açısını,

- Erişilebilirlik

- Ve özellikle Gönül Belediyeciliğinde Başkan ve ekibinin halka olan yaklaşımını sorarak verileri rapor haline getiriyor.

ÇALIŞMANIN TAMAMLANMASI İLE BAŞKAN ÖZHASEKİ TOPLANTI DÜZENLİYOR

Ekip; AK Partili Belediyelerin bulunduğu illerde çalışmasını tamamlamasının ardından Başkan Özhaseki de ile gelerek ortak toplantı düzenleniyor. Her buluşmada amaçlarının "teftiş, denetleme" olmadığının altını çizen Başkan Özhaseki, yıllardan gelen yerel yönetimdeki tecrübeleri ile AK Partili belediyelere deneyimlerini paylaşmak olduğunu dile getiriyor. Büyükşehir veya il bazındaki Belediye Başkanı ve üst yönetim kadrosunun hazır olduğu toplantıda projeler ele alınarak, bu projelerin şehre nasıl yön vereceği, şehrin ilk öncelikli olan ihtiyaçları ve vatandaşların memnuniyeti ele alınarak bundan sonraki süreçlerde yol haritasının daha da belirginleşmesi sağlanıyor.

ÇALIŞMADAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN BİLGİSİ VAR

Özhaseki ve ekibinin çalışmalarından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bilgisi bulunuyor. Zira bu yöndeki çalışma ilk olarak Erdoğan'ın da katılım gösterdiği parti içi toplantıda ele alınmış ve Erdoğan'ın da onayı ile çalışma tüm illerde başlatılmıştı.

KASIM AYINDA HANGİ İLLERE GİDİLECEK

21 yılı aşan bir yerel yönetim tecrübesi bulunan Başkan Özhaseki, önceki günlerde Başkan Abdi Bulut'un yaşamını yitirmesinin ardından yeni başkan belirlemek için gittiği Kilis'te aynı hususa dikkat çekerek Kasım ayı içerisinde uzman ekibi ile birlikte Kilis'e geleceği yönünde ifadeler kullanmıştı. Kasım ayın ortalarında yine uzman ekibi ile birlikte Kilis'e gelerek Kilis'te yapılması planlanan projeleri değerlendireceklerini dile getiren Özhaseki ve ekibinin yine Kasım ayı içerisinde başka hangi illere gedeceği merakla bekleniyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.