KARDEŞ BELEDİYELER BİR ARADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 11:14, Güncelleme: 25.08.2020 - 11:14
 

KARDEŞ BELEDİYELER BİR ARADA

​​​​​​​Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Kardeş Şehir Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve heyetini ağırladı.
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Malazgirt Zaferimizin 949. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bitlis'e giden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve heyetini ağırladı. AK Kardeşlik uygulamasının en güzel örneklerinin sergilendiği görüşmede Başkan Altay ve heyetini kapıda karşılayan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ardından makamda devam eden görüşmede Bitlis’in 7 bin yıllık tarihi bir geçmişe sahip olduğunu, bu tarihi kentin alt yapısını tamamladıklarını, bugün de kardeş belediye Konya’dan misafirleri ağırladıklarını söyledi. İki şehir arasındaki diyalogların daha da sıklaştırılmasının gündeme geldiği görüşmede ortak proje ve çalışmalar ele alındı. Görüşme ile ilgili Başkan Tanğlay, “Cumhurbaşkanımızı talimatı ile bildiğini üzere AK Parti’de AK belediyecilik var. AK kardeşlik var. Bu kardeşlik münasebetiyle bizimle Konya Büyükşehir Belediyesi kardeş belediye olduk. Bugün de misafirlerimiz Konya’dan bin kilometre yok kat ederek, Bitlis’imizi ziyarete geldiler. Hem belediyemizi ziyaret ederek, sohbet edip istişareler hakkında konuştuk. İnşallah el birliği ile onların da profesyonel bakışı ile projeler üreteceğiz" dedi. Konya Heyeti geçtiğimiz ay da Kardeş Şehir olarak belirledikleri Bitlis'i ziyaret emiş ve ikili görüşmeler gerçekleştirmişti. Bu arada Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve heyeti görüşmenin ardından Malazgirt Zaferinin 949. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat'a geçti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Kardeş Şehir Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve heyetini ağırladı.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Malazgirt Zaferimizin 949. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bitlis'e giden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve heyetini ağırladı. AK Kardeşlik uygulamasının en güzel örneklerinin sergilendiği görüşmede Başkan Altay ve heyetini kapıda karşılayan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ardından makamda devam eden görüşmede Bitlis’in 7 bin yıllık tarihi bir geçmişe sahip olduğunu, bu tarihi kentin alt yapısını tamamladıklarını, bugün de kardeş belediye Konya’dan misafirleri ağırladıklarını söyledi.

İki şehir arasındaki diyalogların daha da sıklaştırılmasının gündeme geldiği görüşmede ortak proje ve çalışmalar ele alındı.

Görüşme ile ilgili Başkan Tanğlay, “Cumhurbaşkanımızı talimatı ile bildiğini üzere AK Parti’de AK belediyecilik var. AK kardeşlik var. Bu kardeşlik münasebetiyle bizimle Konya Büyükşehir Belediyesi kardeş belediye olduk. Bugün de misafirlerimiz Konya’dan bin kilometre yok kat ederek, Bitlis’imizi ziyarete geldiler. Hem belediyemizi ziyaret ederek, sohbet edip istişareler hakkında konuştuk. İnşallah el birliği ile onların da profesyonel bakışı ile projeler üreteceğiz" dedi.

Konya Heyeti geçtiğimiz ay da Kardeş Şehir olarak belirledikleri Bitlis'i ziyaret emiş ve ikili görüşmeler gerçekleştirmişti. Bu arada Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve heyeti görüşmenin ardından Malazgirt Zaferinin 949. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat'a geçti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.