KARAKÖPRÜ'DE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ HAKİM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 11:34, Güncelleme: 30.12.2020 - 11:34
 

KARAKÖPRÜ'DE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ HAKİM

​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Gönül Belediyeciliği kapsamında esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor.
Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlarla iç içe olmaya, esnaf buluşmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Baydilli aşağı çarşı, Ziyaeddin Akbulut ve ucuzluk çarşılarında bulunan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Baydilli'ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve Belediye Meclis Üyesi Mahmut İstegün de eşlik etti. Pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçiren esnafın taleplerini dinleyen Başkan Baydilli, özellikle Karaköprü'de oturan esnaf ve vatandaşların taleplerini not alarak çözüm için ilgili birimlere aktarılması talimatını verdi. Esnafın bir şehirdeki hem ticari hem de sosyal sirkülasyon için çok önemli olduğunu belirten Başkan Metin Baydilli, ilçedeki esnafı her fırsatta ziyaret edip hasbihal etmeye çalıştıklarını, bugün de aşağı çarşı esnafını ziyaret ederek hem hayırlı işler dilemek hem de taleplerini dinleyerek ilgili yerlere iletmek istediklerini kaydetti. Başkan Baydilli, "Esnafımız dünyayı saran pandemi nedeniyle biraz sıkıntılı olsa da kısmetleri için çabalıyorlar. Sağ olsunlar bizleri de misafirperverlikle karşıladılar, sıkıntılarını dile getirdiler. Biz elimizden geldiğince esnafımızın sıkıntılarını giderme adına yapabildiğimizi yapacağız, onun dışındaki talepleri ilgili yerlere ulaştıracağız" diye konuştu. Başkan Baydilli esnafa pandemi kurallarına uyulması ve maske kullanımına riayet edilmesi konusunda uyarıda da bulundu. (Kaynak: Karaköprü Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Gönül Belediyeciliği kapsamında esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlarla iç içe olmaya, esnaf buluşmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Baydilli aşağı çarşı, Ziyaeddin Akbulut ve ucuzluk çarşılarında bulunan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Baydilli'ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve Belediye Meclis Üyesi Mahmut İstegün de eşlik etti. Pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçiren esnafın taleplerini dinleyen Başkan Baydilli, özellikle Karaköprü'de oturan esnaf ve vatandaşların taleplerini not alarak çözüm için ilgili birimlere aktarılması talimatını verdi.

Esnafın bir şehirdeki hem ticari hem de sosyal sirkülasyon için çok önemli olduğunu belirten Başkan Metin Baydilli, ilçedeki esnafı her fırsatta ziyaret edip hasbihal etmeye çalıştıklarını, bugün de aşağı çarşı esnafını ziyaret ederek hem hayırlı işler dilemek hem de taleplerini dinleyerek ilgili yerlere iletmek istediklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Esnafımız dünyayı saran pandemi nedeniyle biraz sıkıntılı olsa da kısmetleri için çabalıyorlar. Sağ olsunlar bizleri de misafirperverlikle karşıladılar, sıkıntılarını dile getirdiler. Biz elimizden geldiğince esnafımızın sıkıntılarını giderme adına yapabildiğimizi yapacağız, onun dışındaki talepleri ilgili yerlere ulaştıracağız" diye konuştu. Başkan Baydilli esnafa pandemi kurallarına uyulması ve maske kullanımına riayet edilmesi konusunda uyarıda da bulundu.

(Kaynak: Karaköprü Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.