KARAKÖPRÜ KIRSALINA EN İYİ YATIRIM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2021 - 16:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 16:15

KARAKÖPRÜ KIRSALINA EN İYİ YATIRIM

Karaköprü Belediyesi, Çıralı kırsal mahallesinde köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yaparak mahalleyi tozdan ve çamurdan kurtarıyor.
Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme serimi çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından köy içi yolları tozdan ve çamurdan kurtarmak için yapılan çalışmalarla kırsaldaki vatandaşlar yaz aylarında tozlanma, kış aylarında da çamurlu yol sorunu yaşamıyor. 86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 186 kırsal yerleşkeye dokunan ve hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kırsaldaki yolların daha iyi ve kullanışlı olması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çıralı Kırsal Mahallesinde yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması devam ederken, yapılan çalışmayla köy içi yollar yenileniyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerin yol sıkıntısı yaşamaması için kırsal ekiplerine talimat verdi. Başkan Baydilli, merkezdeki hizmetlerin kırsalda da yapılmasını ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için çalışılmasını istedi. Çıralı kırsal mahallesindeki vatandaşlar yapılan hizmetten dolayı teşekkür ederken, yağışlı aylara gelmeden yolların yapılmasıyla kışın çamur sorunu yaşamayacaklarını söylediler. Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Çıralı Mahallesinin tamamlanmasıyla kırsal mahallelerde program dahilinde yol çalışmalarını sürdürecek.