KARAKOÇAN'DA VERİMLİ ÇALIŞMA DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 12:25, Güncelleme: 17.09.2020 - 12:25
 

KARAKOÇAN'DA VERİMLİ ÇALIŞMA DÖNEMİ

​​​​​​​Ayhan Akbaba Başkanlığındaki Elazığ Karakoçan Belediyesi, 2020 yılında yeni projelerle gündeme gelmeye devam ediyor.
Ayhan Akbaba Başkanlığındaki Karakoçan Belediyesi, yaz dönemi çalışma sezonunun en verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini önemseyen ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran Başkan Akbaba, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçe geleceğine yönelik projelerini birer birer gerçekleştiriyor. CANLI HAYVAN PAZARI YAPILIYOR Başkan Akababa son olarak Canlı Hayvan Pazarı yapım işinin başladığı müjdesini verdi. İlçe için büyük bir eksiklik olarak belirtilen çalışmayı yerinde inceleyerek bilgiler alan Başkan Akbaba, inşaat çalışmalarının hızla sürdürüleceğini belirtti. YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Her alanda çalışmaların devam ettiği Karakoçan ilçesinde Fen İşleri ekipleri de son olarak 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde yeni imara açılan bölgelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Akbaba ve ekibinin çalışmalarından memnun olan Karakoçan halkı kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Akbaba'ya ve tüm Karakoçan Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. PROJELER BİRER BİRER HAYAT BULUYOR AK Belediyecilik örneğinin en güzel sergilendiği Elazığ'da projeleri birer birer gerçekleştirmenin gayesinde olan Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya gelerek Katı Atık Ayrıştırma Projesi hakkında fikir alış verişinde bulundu. Projenin hayata geçmesi ile birlikte vahşi depolama sisteminin son bulacağını belirten Başkan Akbaba, benzer uygulamaları Karakoçan halkı ile buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Ayhan Akbaba Başkanlığındaki Elazığ Karakoçan Belediyesi, 2020 yılında yeni projelerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Ayhan Akbaba Başkanlığındaki Karakoçan Belediyesi, yaz dönemi çalışma sezonunun en verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini önemseyen ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran Başkan Akbaba, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçe geleceğine yönelik projelerini birer birer gerçekleştiriyor.

CANLI HAYVAN PAZARI YAPILIYOR

Başkan Akababa son olarak Canlı Hayvan Pazarı yapım işinin başladığı müjdesini verdi. İlçe için büyük bir eksiklik olarak belirtilen çalışmayı yerinde inceleyerek bilgiler alan Başkan Akbaba, inşaat çalışmalarının hızla sürdürüleceğini belirtti.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Her alanda çalışmaların devam ettiği Karakoçan ilçesinde Fen İşleri ekipleri de son olarak 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde yeni imara açılan bölgelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Akbaba ve ekibinin çalışmalarından memnun olan Karakoçan halkı kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Akbaba'ya ve tüm Karakoçan Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

PROJELER BİRER BİRER HAYAT BULUYOR

AK Belediyecilik örneğinin en güzel sergilendiği Elazığ'da projeleri birer birer gerçekleştirmenin gayesinde olan Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya gelerek Katı Atık Ayrıştırma Projesi hakkında fikir alış verişinde bulundu. Projenin hayata geçmesi ile birlikte vahşi depolama sisteminin son bulacağını belirten Başkan Akbaba, benzer uygulamaları Karakoçan halkı ile buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.