KAHRAMANMARAŞ'TA OLMAK VARDI!

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2020 - 14:25, Güncelleme: 20.09.2020 - 14:25
 

KAHRAMANMARAŞ'TA OLMAK VARDI!

​​​​​​​Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör “Herkes için sıfır emisyon” sloganıyla daha temiz bir çevre için pedal çevirdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet kullanımını özendirmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla düzenlenen "Bisiklet ve Yürüyüş" etkinliğine katıldı. "Daha temiz çevre, sağlıklı bireyler için hareket şart" diyerek pedalları çeviren Başkan Güngör'e Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Hollanda Ankara Büyükelçisi Marjanne de Kwaasteniet ve vatandaşlar eşlik etti. Programda sağlıklı bireyler geliştirmek için ailelere seslenen Başkan Güngör, özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine dikkat çekerek maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönündeki çağrısını yineledi. Başkan Gürgör daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek etkinlikte pedal çevirdi. Gençlerin yoğun ilgisini gören Başkan Güngör, gençlerle bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Etkinlikle ilgili Başkan Güngör, "Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında “Herkes için sıfır emisyon” sloganıyla daha temiz bir çevre için pedal çevirdik. Etkinliğimize katılan tüm vatandaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederim" dedi. Başkan Güngör, programda sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri de dinledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör “Herkes için sıfır emisyon” sloganıyla daha temiz bir çevre için pedal çevirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet kullanımını özendirmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla düzenlenen "Bisiklet ve Yürüyüş" etkinliğine katıldı. "Daha temiz çevre, sağlıklı bireyler için hareket şart" diyerek pedalları çeviren Başkan Güngör'e Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Hollanda Ankara Büyükelçisi Marjanne de Kwaasteniet ve vatandaşlar eşlik etti. Programda sağlıklı bireyler geliştirmek için ailelere seslenen Başkan Güngör, özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine dikkat çekerek maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönündeki çağrısını yineledi. Başkan Gürgör daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek etkinlikte pedal çevirdi. Gençlerin yoğun ilgisini gören Başkan Güngör, gençlerle bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Etkinlikle ilgili Başkan Güngör, "Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında “Herkes için sıfır emisyon” sloganıyla daha temiz bir çevre için pedal çevirdik. Etkinliğimize katılan tüm vatandaşlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

Başkan Güngör, programda sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri de dinledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.