KAHRAMANMARAŞ'A ÇOK YAKIŞACAK

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2020 - 14:43, Güncelleme: 24.12.2020 - 14:43
 

KAHRAMANMARAŞ'A ÇOK YAKIŞACAK

​​​​​​​Hayrettin Güngör Başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi’nin Pazarcık ilçesinde yapımını başlattığı 95 bin metrekarelik millet bahçesi projesinde çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ninilçelere Millet Konağı ve Millet Bahçesi kazandırmak için başlattığı çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Pazarcık ilçesinde 95 bin metrekarelik alan üzerine inşası başlatılan proje hızla ilerliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından yapımı devam eden yatırım kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. MİLLET BAHÇESİ NEFES ALDIRACAK Proje kapsamında spor sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun alanlarının yanı sıra yöresel ürün satış alanları da bulunuyor. İçinde bulundurduğu sosyal donatılarla Millet Bahçesi, birden fazla ihtiyaca cevap verebilecek bir yatırım olma özelliği taşıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapımı hızla devam eden projeyle ilgili, “Pazarcık Millet Bahçesi’nin yapımını hızla sürdürüyoruz” ifadeleri kullanıldı. (Kaynak: Kahramarmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)
​​​​​​​Hayrettin Güngör Başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi’nin Pazarcık ilçesinde yapımını başlattığı 95 bin metrekarelik millet bahçesi projesinde çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ninilçelere Millet Konağı ve Millet Bahçesi kazandırmak için başlattığı çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Pazarcık ilçesinde 95 bin metrekarelik alan üzerine inşası başlatılan proje hızla ilerliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından yapımı devam eden yatırım kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

MİLLET BAHÇESİ NEFES ALDIRACAK

Proje kapsamında spor sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun alanlarının yanı sıra yöresel ürün satış alanları da bulunuyor. İçinde bulundurduğu sosyal donatılarla Millet Bahçesi, birden fazla ihtiyaca cevap verebilecek bir yatırım olma özelliği taşıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapımı hızla devam eden projeyle ilgili, “Pazarcık Millet Bahçesi’nin yapımını hızla sürdürüyoruz” ifadeleri kullanıldı.

(Kaynak: Kahramarmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.