Kahramanmaraş kırsalında çalışmalar hızlandı

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2020 - 22:52, Güncelleme: 30.06.2020 - 22:52

Kahramanmaraş kırsalında çalışmalar hızlandı

Büyükşehir Belediyesi, 8 kilometre uzunluğundaki Başdervişli - Boylu Grup Yolunda sathi kaplama çalışmalarına başladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu ve Çağlayancerit ilçesi Başdervişli - Boylu mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda sathi kaplama çalışmaları yapıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından 8 metre genişliğinde ve 8 bin metre uzunluğundaki yolda başlatılan sathi kaplama çalışmalarının tamamlanması ile mahalleler arası ulaşım daha rahat ve güvenli olacak.