KADİM MİDYAT ESKİ KİMLİĞİNE KAVUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 21:13, Güncelleme: 20.07.2020 - 21:13
 

KADİM MİDYAT ESKİ KİMLİĞİNE KAVUŞUYOR

Mardin'in Midyat ilçesinde, 'Kadim Midyat Eski Kimliğine Kavuşuyor' projesi tüm hızıyla sürüyor.
Son yıllarda AK belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği Mardin'in Midyat ilçesinde yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye'ye örnek olan Başkan Veysi Şahin'in projeleri bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz yıl kurumlar arası iletişim vizyonu ile Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) işbirliğinde 'Kadim Midyat Eski Kimliğine Kavuşuyor' projesine 'Bismillah' diyen Midyat Belediyesi, bu alanda halkın da takdirini kazanarak Midyat'ı öz kimliğine büründürmeye devam ediyor.   BAŞKAN ŞAHİN, PROJENİN TAKİPÇİSİ Devam eden projenin her aşamasını birebir takip ederek gelişmeleri kamuoyuyla paylaşan Başkan Veysi Şahin, son olarak Akçakaya, Işıklar Mahallesinde ve Ulucami Mahallelerinde devam eden sokak sağlıklaştırma uygulaması kapsamındaki cephe iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi. Midyat’ı cazibe merkezi haline getirmek ve tarihi dokuyu canlandırmak için yürütülen çalışmalar kapsamında tarihi yapıların dış cepheleri revize edilirken, sokak zeminleri ise sil baştan yenilendi. Vatandaşların da destek verdiği uygulamanın devam ettiğini belirten Başkan Veysi Şahin, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Midyat’ımızın tarihi dokusuna sahip çıkarak gelecek nesillere aktarımını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Mardin'in Midyat ilçesinde, 'Kadim Midyat Eski Kimliğine Kavuşuyor' projesi tüm hızıyla sürüyor.

Son yıllarda AK belediyeciliğin en güzel örneklerinin sergilendiği Mardin'in Midyat ilçesinde yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye'ye örnek olan Başkan Veysi Şahin'in projeleri bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz yıl kurumlar arası iletişim vizyonu ile Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) işbirliğinde 'Kadim Midyat Eski Kimliğine Kavuşuyor' projesine 'Bismillah' diyen Midyat Belediyesi, bu alanda halkın da takdirini kazanarak Midyat'ı öz kimliğine büründürmeye devam ediyor.

 

BAŞKAN ŞAHİN, PROJENİN TAKİPÇİSİ

Devam eden projenin her aşamasını birebir takip ederek gelişmeleri kamuoyuyla paylaşan Başkan Veysi Şahin, son olarak Akçakaya, Işıklar Mahallesinde ve Ulucami Mahallelerinde devam eden sokak sağlıklaştırma uygulaması kapsamındaki cephe iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Midyat’ı cazibe merkezi haline getirmek ve tarihi dokuyu canlandırmak için yürütülen çalışmalar kapsamında tarihi yapıların dış cepheleri revize edilirken, sokak zeminleri ise sil baştan yenilendi. Vatandaşların da destek verdiği uygulamanın devam ettiğini belirten Başkan Veysi Şahin, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Midyat’ımızın tarihi dokusuna sahip çıkarak gelecek nesillere aktarımını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.