İŞTE O MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 18:26, Güncelleme: 19.08.2020 - 18:26
 

İŞTE O MÜJDE

​​​​​​​Doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırılan habere göre; Başkan Erdoğan'ın müjdesi Türkiye'nin Karadeniz'de enerji kaynağı bulması.
Bugünkü Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılış töreninde, "Cuma günü hayallerimizi süsleyen bir müjdeyi inşallah milletimize vereceğiz" açıklamasının ardından sosyal medya Başkan Erdoğan'ın müjdesinin ne olduğuna yönelik yorumlarla adeta doldu taştı. Tüm bu gündem içerisinde Bloomberg News'un konu hakkında doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırdığı habere göre, bu müjde Türkiye'nin Karadeniz'de enerji kaynağı bulması. Kaynaklara göre,Türkiye Karadeniz'de bir enerji kaynağı keşfetti ve bu kaynak muhtemelen doğal gaz. ERDOĞAN NE DEMİŞTİ? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü açılışta yaptığı konuşması şu ifadeleri içermişti: "İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Şu anda bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına şimdiden inanıyorum." (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırılan habere göre; Başkan Erdoğan'ın müjdesi Türkiye'nin Karadeniz'de enerji kaynağı bulması.

Bugünkü Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılış töreninde, "Cuma günü hayallerimizi süsleyen bir müjdeyi inşallah milletimize vereceğiz" açıklamasının ardından sosyal medya Başkan Erdoğan'ın müjdesinin ne olduğuna yönelik yorumlarla adeta doldu taştı. Tüm bu gündem içerisinde Bloomberg News'un konu hakkında doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırdığı habere göre, bu müjde Türkiye'nin Karadeniz'de enerji kaynağı bulması. Kaynaklara göre,Türkiye Karadeniz'de bir enerji kaynağı keşfetti ve bu kaynak muhtemelen doğal gaz.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü açılışta yaptığı konuşması şu ifadeleri içermişti: "İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Şu anda bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına şimdiden inanıyorum."

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.