İŞTE GÜNDEMDEKİ ANKET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 13:38, Güncelleme: 26.08.2020 - 13:38
 

İŞTE GÜNDEMDEKİ ANKET

Optimar Araştırma partileri ve isimleri halka sorarak anket düzenledi. İşte Başkent Ankara'nın gündemindeki o anket.
Optimar Araştırma'nın yaptığı ankette vatandaşlara "Halkımızın sorunlarını hangi parti çözer?" sorusu soruldu. Anket sonuçlarında ise vatandaşların yüzde 33.9 AK Parti cevabını verirken, yüzde 15.3'ü ise CHP cevabını verdi. PARTİLERİN OY ORANI Partilerin oy oranlarının da araştırıldığı ankette "Cumhur İttifakı'na oy veririm" diyenlerin oranı yüzde 53.7 olurken, "Millet İttifakı'na oy veririm" diyenlerin oranı ise yüzde 42.2 seviyesinde kaldı. ERDOĞAN MI GÜL MÜ? Ankette ayrıca vatandaşlara "Cumhurbaşkanlığı için Erdoğan mı, Gül mü?" sorusu da soruldu. Çıkan sonuçlara göre, “Erdoğan’a oy veririm” diyenlerin oranı yüzde 44.3 çıkarken, Gül'e oy veririm diyenlerin oranı ise sadece yüzde 21.3'te kaldı. ERDOĞAN MI, İNCE Mİ? Yine ankette aynı soru “Erdoğan mı, Muharrem İnce mi” diye sorulduğunda Erdoğan diyenlerin oranı yüzde 44.5 yükselirken, Muharrem İnce diyenlerin oranı yüzde 33.5 oldu. ERDOĞAN MI, İMAMOĞLU MU? Ankette İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Erdoğan'a rakip olarak gösterilip ankette vatandaşlara soruldu. Bu soruda ise vatandaşlar, Erdoğan'a yüzde 45.1 oranında destek verirken, İmamoğlu'na ise yüzde 36.8 oranında oy verebileceğini söyledi. ERDOĞAN MI, YAVAŞ MI? Erdoğan mı Yavaş mı sorusunda ise vatandaşlar Yüzde 44.5 oranında Erdoğan derken, yüzde 36.7 oranında ise Mansur Yavaş'a oy verebileceğini söyledi.
Optimar Araştırma partileri ve isimleri halka sorarak anket düzenledi. İşte Başkent Ankara'nın gündemindeki o anket.

Optimar Araştırma'nın yaptığı ankette vatandaşlara "Halkımızın sorunlarını hangi parti çözer?" sorusu soruldu. Anket sonuçlarında ise vatandaşların yüzde 33.9 AK Parti cevabını verirken, yüzde 15.3'ü ise CHP cevabını verdi.

PARTİLERİN OY ORANI

Partilerin oy oranlarının da araştırıldığı ankette "Cumhur İttifakı'na oy veririm" diyenlerin oranı yüzde 53.7 olurken, "Millet İttifakı'na oy veririm" diyenlerin oranı ise yüzde 42.2 seviyesinde kaldı.

ERDOĞAN MI GÜL MÜ?

Ankette ayrıca vatandaşlara "Cumhurbaşkanlığı için Erdoğan mı, Gül mü?" sorusu da soruldu. Çıkan sonuçlara göre, “Erdoğan’a oy veririm” diyenlerin oranı yüzde 44.3 çıkarken, Gül'e oy veririm diyenlerin oranı ise sadece yüzde 21.3'te kaldı.

ERDOĞAN MI, İNCE Mİ?

Yine ankette aynı soru “Erdoğan mı, Muharrem İnce mi” diye sorulduğunda Erdoğan diyenlerin oranı yüzde 44.5 yükselirken, Muharrem İnce diyenlerin oranı yüzde 33.5 oldu.

ERDOĞAN MI, İMAMOĞLU MU?

Ankette İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Erdoğan'a rakip olarak gösterilip ankette vatandaşlara soruldu. Bu soruda ise vatandaşlar, Erdoğan'a yüzde 45.1 oranında destek verirken, İmamoğlu'na ise yüzde 36.8 oranında oy verebileceğini söyledi.

ERDOĞAN MI, YAVAŞ MI?

Erdoğan mı Yavaş mı sorusunda ise vatandaşlar Yüzde 44.5 oranında Erdoğan derken, yüzde 36.7 oranında ise Mansur Yavaş'a oy verebileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.