İŞTE AK BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2021 - 10:56, Güncelleme: 06.01.2021 - 10:56
 

İŞTE AK BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindeki heyet hızlı tren projesi için Ankara'da görüşmeler gerçekleştirdi.
Şanlıurfa'ya hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için Başkent Ankara ile Urfa arasında adeta mekik dokuyan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, bu kez başta Hızlı Tren Projesi olmak üzere şehir genelindeki ulaşım yatırımlarını hızlandırmak için Ankara'da Bakanlık nezdinde görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül'e temaslarında Vali Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özşavlı, Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Halil Yıldız eşlik etti. BAKAN KARAİSMAİLOĞLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ Heyet ilk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Görüşmede Başkan Beyazgül başta Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı'ndaki gelişmeler başta olmak üzere Şanlıurfa ve 13 ilçesinde ulaşım anlamında devam eden çalışmaları aktardı. Yatırımların 2021 yılında da yerel yönetim anlamında hızla devam edeceğini görüşmede aktaran Başkan Beyazgül; özellikle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı anlamındaki malzemelerin üretimini kendisinin imal etmesi ile birlikte hizmetlerin daha da ivedi kazandığını belirtti. Bu doğrultuda anlık ve hızlı çözüm üreten bir belediyecilik anlayışı yürüttüklerini dile getiren Başkan Beyazgül, Ankara'dan da daha fazla destek için dileğini yineledi. HEYETİN BİR SONRAKİ DURAĞI TCDD OLDU Görüşmenin ardından heyet, hızlı tren konusundaki gelişmeleri değerlendirmek üzere Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Ali İhsan Uygun ve TCDD Taşımacılık A.Ş.Genel Müdürü olarak atanan Hasan Pezük'ü ziyaret etti. Ziyarette heyet Şanlıurfa'nın taşımacılık ve tarımsal potansiyelini aktararak bu yönde atılacak tüm adımlarda destek çıkılacağını belirtti. Gün içerisinde ulaşım anlamında çok verimli görüşmeler gerçekleştiren Şanlıurfa heyeti akşam saatlerine kadar Başkent Ankara'da gidilmedik Bakanlık bırakmadı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindeki heyet hızlı tren projesi için Ankara'da görüşmeler gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'ya hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için Başkent Ankara ile Urfa arasında adeta mekik dokuyan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, bu kez başta Hızlı Tren Projesi olmak üzere şehir genelindeki ulaşım yatırımlarını hızlandırmak için Ankara'da Bakanlık nezdinde görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül'e temaslarında Vali Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özşavlı, Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Halil Yıldız eşlik etti.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Heyet ilk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Görüşmede Başkan Beyazgül başta Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı'ndaki gelişmeler başta olmak üzere Şanlıurfa ve 13 ilçesinde ulaşım anlamında devam eden çalışmaları aktardı. Yatırımların 2021 yılında da yerel yönetim anlamında hızla devam edeceğini görüşmede aktaran Başkan Beyazgül; özellikle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı anlamındaki malzemelerin üretimini kendisinin imal etmesi ile birlikte hizmetlerin daha da ivedi kazandığını belirtti. Bu doğrultuda anlık ve hızlı çözüm üreten bir belediyecilik anlayışı yürüttüklerini dile getiren Başkan Beyazgül, Ankara'dan da daha fazla destek için dileğini yineledi.

HEYETİN BİR SONRAKİ DURAĞI TCDD OLDU

Görüşmenin ardından heyet, hızlı tren konusundaki gelişmeleri değerlendirmek üzere Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Ali İhsan Uygun ve TCDD Taşımacılık A.Ş.Genel Müdürü olarak atanan Hasan Pezük'ü ziyaret etti. Ziyarette heyet Şanlıurfa'nın taşımacılık ve tarımsal potansiyelini aktararak bu yönde atılacak tüm adımlarda destek çıkılacağını belirtti. Gün içerisinde ulaşım anlamında çok verimli görüşmeler gerçekleştiren Şanlıurfa heyeti akşam saatlerine kadar Başkent Ankara'da gidilmedik Bakanlık bırakmadı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.