İŞTE AK BELEDİYECİLİK İŞTE GEVAŞ BELEDİYESİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2021 - 15:31, Güncelleme: 06.10.2021 - 15:31
 

İŞTE AK BELEDİYECİLİK İŞTE GEVAŞ BELEDİYESİ

​​​​​​​Gevaş Belediyesi vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için araç filosunu güçlendiriyor.
Gevaş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, araç filosunu da genişletiyor. İlçenin 50 yıllık geleceğini şekillendirecek çalışmalar gerçekleştiren Başkan Sezer, bu kez araç filolarına 2021 model sıfır bir iş makinası kazandırdıklarını söyledi. Belediyenin kıt imkanlarına rağmen, vatandaşa hizmet odaklı çalışmalarına devam ettiklerini ve bu anlamda belediye personellerinin de yoğun çaba içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Sezer, "Kadim ilçemiz için ne yapsak azdır. İlçemize belediyemize 2021 model sıfır bir iş makinası kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.  Belediyemizdeki eksik olan iş makinası sayısını artırarak halkımızın hizmetine sunacağız. Daha güzel hizmetlerle vatandaşlarımızın hayır dualarını almaya devam edeceğiz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
​​​​​​​Gevaş Belediyesi vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için araç filosunu güçlendiriyor.

Gevaş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, araç filosunu da genişletiyor. İlçenin 50 yıllık geleceğini şekillendirecek çalışmalar gerçekleştiren Başkan Sezer, bu kez araç filolarına 2021 model sıfır bir iş makinası kazandırdıklarını söyledi.

Belediyenin kıt imkanlarına rağmen, vatandaşa hizmet odaklı çalışmalarına devam ettiklerini ve bu anlamda belediye personellerinin de yoğun çaba içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Sezer, "Kadim ilçemiz için ne yapsak azdır. İlçemize belediyemize 2021 model sıfır bir iş makinası kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.  Belediyemizdeki eksik olan iş makinası sayısını artırarak halkımızın hizmetine sunacağız. Daha güzel hizmetlerle vatandaşlarımızın hayır dualarını almaya devam edeceğiz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.