İSLAHİYE'NİN SESİ GÜR ÇIKTI

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2020 - 13:25, Güncelleme: 14.09.2020 - 13:25

İSLAHİYE'NİN SESİ GÜR ÇIKTI

​​​​​​​İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, 7. Olağan İlçe Kongresinde güven tazeleyen Mehmet Arslan ve yönetimini tebrik etti.
AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin önemli adreslerinden Gaziantep İslahiye'de ilçe kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun kalabalıkla gerçekleştirildi. Buluşmaya AK Parti Gaziantep AK Parti milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Nejat Koçer, Müslüm Yüksel, Ahmet Uzer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ile çok sayıda partili katıldı. Kongrede iki aday yarıştı. Adaylardan Mehmet Aslan ve yönetimi 333 oy, Ali Göl  ve yönetimi ise 52 oy aldı. BAŞKAN VURAL YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ Kongrede bir konuşma yapan İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, AK Kadroların ilk günkü heyecan ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini söyledi. Başkan Vural, "AK Parti İslahiye 7.Olağan İlçe Kongremizi birlik ve beraberlik içerisinde  gerçekleştirdik. Yeniden İlçe başkanlığına seçilen Mehmet Arslan ve yönetim kurulu üyelerini kutluyor, başarılı hizmetler diliyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN VURAL YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ