İslahiye'de kış ayları öncesi çalışmalar hızlandırıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 13:26, Güncelleme: 21.09.2020 - 13:26

İslahiye'de kış ayları öncesi çalışmalar hızlandırıldı

​​​​​​​Kemal Vural Başkanlığındaki İslahiye Belediyesi, kış ayları öncesi mahallelerdeki asfaltlama çalışmalarını birer birer tamamlıyor.
AK Parti Belediyeciliğinin örnek adreslerinden birisi olan Gaziantep İslahiye Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran İslahiye Belediyesi'nde Başkan Kemal Vural, son olarak Çerçili ve Kabaklar Mahallelerindeki gurup yollarında sathi asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, benzer çalışmaların ilçedeki diğer bölgelerde sürdürüleceğini de belirtti. Çerçili ve Kabaklar Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Vural'a ve tüm İslahiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)