İSLAHİYE'DE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 12:48, Güncelleme: 14.10.2020 - 12:48
 

İSLAHİYE'DE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

​​​​​​​Kurumlar arası iletişimin örnek adresi Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin İslahiye'ye gönderdiği asfalt serme aracı ile vatandaşa hizmet hız kazandı.
AK Partili Belediyeler arasındaki dayanışma vatandaşa daha çok hizmetin yansımasını sağlıyor. Bunlara ön güzel örneklerden Gaziantep'te sürekli istişare ve destek halindeki AK Partili İlçe Belediyelerinin uyumlu ve koordinasyonlu çalışması son olarak Şahinbey ile İslahiye Belediyeleri arasında yaşandı. Şahinbey Belediyesi'nin İslahiye'ye gönderdiği asfalt serme aracı Fnisher tam kapasite çalışarak gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal bölgelerde kullanılmaya devam ediyor. Vatandaşa hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için tüm Türkiye'ye belediyecilik örneği sergileyen AK kadroların bu davranışı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. BAŞKAN VURAL ÇALIŞMALARI DENETLEDİ Makamda oturmak yerine sahada gelenek haline getiren İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural da son olarak Göltepe Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Vural, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek desteklerinden dolayı hizmette hız kazandıklarını dile getirdi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kurumlar arası iletişimin örnek adresi Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin İslahiye'ye gönderdiği asfalt serme aracı ile vatandaşa hizmet hız kazandı.

AK Partili Belediyeler arasındaki dayanışma vatandaşa daha çok hizmetin yansımasını sağlıyor. Bunlara ön güzel örneklerden Gaziantep'te sürekli istişare ve destek halindeki AK Partili İlçe Belediyelerinin uyumlu ve koordinasyonlu çalışması son olarak Şahinbey ile İslahiye Belediyeleri arasında yaşandı. Şahinbey Belediyesi'nin İslahiye'ye gönderdiği asfalt serme aracı Fnisher tam kapasite çalışarak gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal bölgelerde kullanılmaya devam ediyor. Vatandaşa hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için tüm Türkiye'ye belediyecilik örneği sergileyen AK kadroların bu davranışı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

BAŞKAN VURAL ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Makamda oturmak yerine sahada gelenek haline getiren İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural da son olarak Göltepe Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Vural, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek desteklerinden dolayı hizmette hız kazandıklarını dile getirdi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.