İslahiye'de Belediye Evlerde Dezenfekte Çalışmalarını Sürdürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 12:47, Güncelleme: 13.07.2020 - 12:47
 

İslahiye'de Belediye Evlerde Dezenfekte Çalışmalarını Sürdürüyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Belediye ekipleri gözlem altına alınan evlerde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
Covid 19 Pandemisinde en başarılı karne sunan belediyelerden biri olan Gaziantep İslahiye Belediyesi, gözlem altına alınan evlerde dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürülüyor. Özel giysilerle solüsyon içeren ilaçları gözlem altına alınan evlerde uygulayan ekiplerin çalışmaları, Başkan Kemal Vural tarafından da yakından takip ediliyor. İlçe genelinde pandemi sürecinde rutin dezenfekte çalışmaları yaparak halk sağlığını her zaman ön planda tutan Kemal Vuran Başkanlığındaki İslahiye Belediyesi, bu tutumuyla vatandaşların da takdirini alıyor. Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Vural, "Halkımızın sağlığı bizim için her zaman ön planda. İlçe Umumi Hıfzıssıhha kurulu kararı ile gözlem altına alınan evlerde Belediyemiz ekiplerince dezenfekte çalışmaları devam ediyor" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Belediye ekipleri gözlem altına alınan evlerde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Covid 19 Pandemisinde en başarılı karne sunan belediyelerden biri olan Gaziantep İslahiye Belediyesi, gözlem altına alınan evlerde dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürülüyor.

Özel giysilerle solüsyon içeren ilaçları gözlem altına alınan evlerde uygulayan ekiplerin çalışmaları, Başkan Kemal Vural tarafından da yakından takip ediliyor. İlçe genelinde pandemi sürecinde rutin dezenfekte çalışmaları yaparak halk sağlığını her zaman ön planda tutan Kemal Vuran Başkanlığındaki İslahiye Belediyesi, bu tutumuyla vatandaşların da takdirini alıyor.

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Vural, "Halkımızın sağlığı bizim için her zaman ön planda. İlçe Umumi Hıfzıssıhha kurulu kararı ile gözlem altına alınan evlerde Belediyemiz ekiplerince dezenfekte çalışmaları devam ediyor" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.